Last news in Fakti

3 Септември, 2023 09:46 10 516 12

Обявиха част от участниците в петия сезон на "Игри на волята" (СНИМКИ)

  • игри на волята-
  • участници-
  • нов сезон-
  • риалити

И тази година водещите са любимците на зрителите - Димо Алексиев и Ралица Паскалева

Петият сезон на "Игри на волята" вече е факт. Снощи новите участници, устремили се към победа на (почти) всяка цена, бяха представени официално на българските зрители. Да, за някои от тях вече подозирахме кои са покрай рекламните видеа на предаването, но други определено ни изненадаха.

И тази година водещите са любимците на зрителите - Димо Алексиев и Ралица Паскалева. Те ще упътват четирите племена, които тази година са съставени от общо 32-ма войни.

Кои са участниците в "Игри на волята: Удивителни"

Мария Оряшкова - тя бе една от участничките, които зрителите веднага разпознаха от клипа на предаването, в който имаше малко, но съществени подсказки. Мария е 10-кратна европейска и 6-кратна световна шампионка по самбо. Притежава докторска степен в направление спорт към НСА​.

Пеньо Гатевски - бивш професионален войник с 2 мисии в Ирак​. Има над 180 скока с парашут и е участвал в реални военни действия​. Влиза в "Игри на волята", за да покаже на семейството си какво е чест, доблест и целеустременост​.

Калоян Митов - модел, участвал в множество реклами, музикални клипове и модни подиуми, както в България, така и в чужбина​.

Албена Ситнилска - 23-кратна европейска и 4-кратна световна шампионка по таекуондо​. Албена е и професионален каскадьор​.

Крум Апостолов - футболен съдия в трета професионална лига.

Цвети Станева - жокей и инструктор по езда​, първата българка Абсолютен световен шампион по калистеника.

Даниел Димов - агроном и мениджър, отговарящ за над 8000 декара обработваема площ във Великобритания. Музикант и майстор на римата​.

Радосвета Симеонова - 10-кратна републиканска шампионка по спортно ходене​ и балканска вицешампионка по маратон​.

Николай Костадинов - сравняван с Хълк, Железният Човек и всички останали супергерои​, Николай е 5-и в света и няколко пъти балкански шампион по културизъм​. Твърди, че е човекът с най-големите крака в България.

Цветелин Гешов - предприемач и собственик на бизнес с недвижими имоти​. Определя се като смел, целеустремен и рисков играч​.

Ива Георгиева - студентка по право​. Многократна републиканска шампионка по плуване​ и национална отборна и солова рекордьорка на България в различни дисциплини​.

Виктория Йорданова - завършила е индустриален мениджмънт в Техническия университет във Варна и в момента е студент по право.

Момчил Василев - софтуерен инженер, завършил своето висше образование в Китай​. Занимава се с аналитични игри, които изострят ума му и го превръщат в ключово оръжие.

Васил Василев - обича както физическите, така и менталните предизвикателства. Брат е на Момчил.

Румен Радев - модел, 7-кратен републикански шампион по джудо​. Има над 300 медала от спортни състезания в България и чужбина. Гадже е на Теодора Мудева - Мис България 2018​. Тя се определя като жилав и приспособим човек.

Красимир Дунев - печели сребъден медал на висилка на Олимпийските игри през 1996 г. в Атланта. Първият гимнастик в света с 6 последователни прелитания на висилка​.

Баща на Никол Дунев, която е треньор и инструктор по спортна гимнастика​. Никол участва на европейските игри за девойки и младежките олимпийски игри​, републиканска шампионка и носителка на Купа България.

Първите изпитания на Арената

Първото изпитание за смелчаците трябваше да реши кой ще спи на открито и кой ще си спечели храна и подслон. В крайна сметка племето на "Двойките" заслужено си извоюва победата в първата битка и се спаси от глад, студ и мизерия. На второ място се класира отборът на Мъжете, а отборът на Жените се класира на трето място. На 3 септември, неделя, ще разберем кои са останалите участници и какви са новите изпитания, които трябва да преминат, за да направят първите си крачки към победата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 2 Отговор
    ,, Железният човек,Хълк,, се контузи още на първото препятствие.Отбора му трябваше да бъде дисквалифициран.Тези глигани с надути мускули са само за красота.Ще ги бия на всички дисциплини щото съм по издръжлив.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния Софиянец

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "Издръжливия":

    Тия културисти ако ги вкарам в кухнята на заведението ми на 50 градуса за 14 часа като мен ще дадат фира.

    Коментиран от #8

  • 4 тренер

    11 1 Отговор
    "Бързи смели сръчни" е това е единственото истинско състезание😀 Тия измислени комплексари жадни за евтина слава изобщо, ама ич не ме интересуват и никога не ги гледам😉

    Коментиран от #12

  • 5 всьцде

    6 4 Отговор
    не трябва да се гледа това токсично предаване

    Коментиран от #7

  • 6 Иван от Троян

    12 0 Отговор
    Видяхме ги помията на страната както винаги, освен онзи с компютрите който е работил в китай ама брат му и той за кофата.Освен това не е честно да участват само спортисти ,като е така да кажат още в началото /запишете се спортисти/само и единствено такива .Защо нямаше един продавач на риба или на зеленчуци.Уж предаването било за всеки рекламата голяма работа ,запишете се ама кажете бе само за спортисти.

    Коментиран от #9

  • 7 Остап Бендер

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "всьцде":

    Правилно, тази простотия кой реши, да се показва на българските зрители. Не гледайте и другата тъпня Черешката на тортата. Това е за тиквендурите. Това предаване е "Тиквата на простащината".
  • 8 Българин

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ако там е 50 градуса пращам ти трудова инспекция, робовладелец!
  • 9 Исторически парк

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иван от Троян":

    То предният път един жичкаджия наби 90% от спортистите 😉
  • 10 КОН НА Г 4....🐴ИГРАЕ НА ВОЛЯ..

    1 1 Отговор
    И ЗАЩО НЕ ПОКАНИХТЕ
    ДА УЧАСТВА
    ГРОСМАЙСТОР ОТ С.КРЕПЧА,А🤔
    НАЛИ СЕ ЗАНИМАВА СЪС..„СПОРТ,”МАЙ
  • 11 124

    4 3 Отговор
    Само не мога да си обясня, при наличието на толкова водещи в БГ, належащо ли беше да гледаме отново мазната физиономия на Паскалева, която на всичкото отгоре е и бременна??? Толкова пък да е незаменима????
  • 12 Тиберий

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "тренер":

    Бате Мишо.