Last news in Fakti

4 Септември, 2023 17:18 3 460 9

Ретрограден Юпитер до 30 декември– какво да очаквате?

  • астрология-
  • юпитер-
  • ретроградна планета-
  • телец-
  • промяна-
  • блага

Днес Юпитер става ретрограден в знака на Телец

Ретрограден Юпитер до 30 декември– какво да очаквате?  - 1
Снимка: Shutterstock

На 4 септември, Юпитер става ретрограден в знака на Телец. Така ще се задържи до 30 декември 2023 година. Юпитер е планетата на експанзията, така че докато се движи ретроградно, има тенденция да разгръща въпроси, които се нуждаят от нашето внимание.

Какво може да очакваме от тази ретроградност?

Древните астролози са вярвали, че когато една планета навлезе в ретроградно състояние, тя може да ни напомни за неща, които са в сянка и които иначе не забелязваме. Юпитер е известен и като планета на късмета, светлината. Както може да помогне за разширяване на добрите възможности в живота ни, мечтите ни и изобилието, така може да изведе на преден план и онова, което обикновено „замитаме под килима“.

Ретроградният Юпитер може просто да извади тази част от това на повърхността за нас. Да освети сенчестата страна на ситуация, с която сме се сблъскали, или върху връзка. Когато нещата се разширяват, това ни позволява да видим и по-голяма перспектива пред себе си, но и повече истини. Но сега, каквото и да се разгърне пред нас до 30 декември ще бъде важно да се взираме по-дълбоко. Възможно е да придобием нова перспектива или да видим нещата от друга гледна точка. Обикновено, денят, в който една планета започва ретроградното си движение е особено силен енергийно.

Ретроградният Юпитер в Телец ще разшири това, което трябва да привлече вниманието ни, но е вероятно финансовото ни състояние също да бъде подчертано. Както знаем, Телецът е знак, за който изграждането на финансова сигурност е много важна. До 30 декември бихме могли да направим някои планове за бъдещето, особено когато става въпрос за нашите финанси.

Енергията на Юпитер благоприятства сигурната, солидната и стабилна организация и растеж, така че ще бъде важно да мислим позитивно, когато става въпрос за парични въпроси.

Ретроградният Юпитер в Телец също може да повлияе на чувствата ни за самооценка и стойност. На какво избираме да дадем стойност?

Когато една планета се движи ретроградно, тя винаги иска от нас да погледнем назад към миналото, за да оценим и преразгледаме неща, които все още се нуждаят от нашето внимание. Периодът, който ще преразгледаме в този ретрограден Юпитер, е от около май до септември 2023 година. Сега ще получим повече прозрения и яснота.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълни

    5 9 Отговор
    Глупости! Разстоянието между планетите е толкова голямо, че все едно да си в центъра на София, а топка за голф да ти влияе по някакъв начин от кв. Младост. Никакъв шанс. Българинът не чете истинска наука, а вярва на хороскопи и врачки.

    Коментиран от #2, #5, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Топките за

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пълни":

    голф се движат в размерите на игрището, т.е.са ограничени. Планетите се движат в необятната Вселена и да! влияят енергийно на всеки човек, без значение къде се намира.
  • 6 Група астролози

    5 2 Отговор
    Ретроградният Юпитер в Телец означава, че говедата е време да се прибират, включително и от Украйна.
  • 7 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пълни":

    астрологиятя Е наука
  • 8 ПИСНА НИ ОТ САМОЗВАНИ ШАМАНИ

    1 0 Отговор
    Тинтири минтири, ласообразното движение на всяка една планета с изключение на светилата Слънце и Луна е прогрес и всеки може да почувства в себе си, как точно слага запетая или точка, всеки препинателен знак там където трябва. А не задъхано, когато планетите следват своя директен ход вда кажем в знаците на радикалната или прогресивните звезни карти..
  • 9 ПИСНА НИ ОТ САМОЗВАНИ ШАМАНИ

    1 0 Отговор
    Тинтири минтири, ласообразното движение на всяка една планета с изключение на светилата Слънце и Луна е прогрес и всеки може да почувства в себе си, как точно слага запетая или точка, всеки препинателен знак там където трябва. А не задъхано, когато планетите следват своя директен ход да кажем в знаците на радикалната или прогресивните звезни карти..