Last news in Fakti

5 Септември, 2023 10:29 4 344 24

Гала се ядоса по време на първия ефир на "На кафе" за сезона

  • гала-
  • на кафе

Плевенчанката се скара на младите момичета в студиото, че си развяват гащите

Предаването "На кафе" стартира новия сезон в луксозно студио и водещата Гала веднага размаха шпагата на екипа си и скастри две от любимите лица на екрана.

Плевенчанката се ядоса, че младите момичета в студиото си развяват гащите и побърза да ги посече в ефир.

Гала се скара на репортерката Ина Чочева, че е дошла с много къса рокля, която не скрива долното ѝ бельо. "Седни, стига сте си показвали гащите. На Инчето ѝ се видяха гащите, докато се въртеше, дано не са ги видели и зрителите", изригна Гала по време на първия ефир в "На кафе".

Елизабет Методиева се пошегува с Гала, че на студиото му липсва червен килим, но водещата побърза ѝ нея да посече. "Ти не започна много отдавна работа в "На кафе", а вече претенции. Инчето е от толкова години и не е искала червен килим", ядоса се Гала. Но се оказа, че Ина е съгласна с колежката си и смята, че трябва да имат червен килим и именно заради това го отнесе заради бельото си в ефир.

Зрителите пък съветват Гала да спре да прави подобни забележки, тъй като на тях им допада рано сутрин да се запознават с бельото на красивите репортерки от "На кафе". А това е сигурен знак, че рейтингът ще се вдигне още повече, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    34 0 Отговор
    Как да спрат да ги показват като това им е ежедневието...щом е за рейтинга на това втръснало предаване то момичетата да идват без гащи...

    Коментиран от #7

  • 2 Потрес и отврат, мирише

    29 1 Отговор
    Ма тая още ли не са пенсионирали?! Нова, излагате с тия тъъпоглави досадни мисирки! Па и дъъърти!!!Махнете ги, омръзна ни от напиканите им кюлоти.
  • 3 Кочо

    35 1 Отговор
    Бабите завиждат на младата смяна! Преди 30 години Галчето с развяване на гащи стана известна!
  • 4 ХАХАХА

    27 2 Отговор
    Това да не е най гледаемото предаване на цруската телевизия ? По кич и тъпащина е равно на холивудскят кич "Барби",с тази разлика че филма ще отмине и забрави ,а този кич продължава вече колко години? и няма край .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Соваж бейби

    20 0 Отговор
    То пък едно предаване "На кафе" сигурна съм че изобщо няма рейтинг.Онази пък си показала гащите за дядовци да си напълни очите малко безплатно ,утре сутрин пак да гледа шоуто с надежда да види повече.Онази вече е втора младост и са започнали кокошки се ежат и излагат в ефир .Аз ако съм шефа ще изгоня всичките такива неща в ефир нямат извинение,за тези които ги гледат де !
  • 7 Найк

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Герги":

    Може дори и без дрехи да не идват.
  • 8 СЗО

    15 2 Отговор
    Само да не дава господ да се видят гащичките на Гала.

    Коментиран от #17

  • 9 Ха Ха

    11 0 Отговор
    Ами че тъй де едни си развяват байрака, а други бикините. Само да не решат да ги свалят и да показват и прическите там долу де.......
  • 10 Така ли?

    19 0 Отговор
    На кои зрители им допада да гледат 9 кокошки в едно студио? Тези сутрешни предавания са за домакини. Или вече и българските мъже като немските искат да са и са домакини? Смях в залата!
  • 11 Хе-Хе

    21 0 Отговор
    Това е част от сценария и нито е изпускане на дърти нерви, нито импровизация! Телевизиите са в големи затруднения! нищо вече не задържа зрителя пред екрана! дори сериозни предавания залагат на еротиката, за да постигнат някаква гледаемост! Синоптичките ги знаете! Новинарките и водещите на сутрешни блокове не отстъпват! Дори самата водеща да не желае да се показва като метреса, продуцентите я заставят! Запретне поличката да се показва каквото трябва, погледне към контролния монитор да свери правилния ъгъл, ако прецени, че е неприлично, придърпа я малко към колянчето, върти очи и букили, и така....! Няма как.... Професия! Древна, съвременна - все такава!
  • 12 от село

    18 0 Отговор
    Тази повър ня от 15 год. не я гледам , а защо ги наричат панелисти .Панели ли правят !!

    Коментиран от #19

  • 13 немо

    15 0 Отговор
    тая досадна лелка явно ще я търпим до пенсия в телевизиите
  • 14 Нов

    14 0 Отговор
    Следващия път да се почекнат без бельо. Старата лисица се чуди как да привлече зрители на бозата си. Не червен килим трЕббе, а сребърен пилон
  • 15 Работят за рейтинг, бе!

    15 1 Отговор
    Сценаристите пишат скандалчета, режисьорите ги режисират, а кокошките ги разиграват. Сега целта е аз да цъкна на Гала и да следя за гащите на незнам коя си. При мен няма да сработи, ама някой може да се върже. Аре бегай!
  • 16 Какъв

    12 0 Отговор
    Ужас ,каза си Стивън Кинг и изключи телевизора с предаването на Гала...
  • 17 Не ги бива

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "СЗО":

    Жълти са...
  • 18 Какво

    11 0 Отговор
    Правят тези, няма ли мотика 10 за тях да копаят?
    За нищоправене пари се дават, ехаааа ...
  • 19 Виктория сикрет

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "от село":

    Де да правеха панели, щеше да има смисъл работата им!
    Повече жилища щеше да има, на ниска цена. А сега, чичко паричко дава парички милички за развяване на гащи... европейска работа, сър..
  • 20 ха, ха

    9 0 Отговор
    С тези изтъркани номерца създателите на Кафеварката вече разчитат само но чикибойци зрители за рейтин но те по това време на денонощието спят защото цяла нощ са били по други канали.Отдавна известен факт е, че предаването си изпяло песента още преди много лета само продуцентите му отказват да разбират това и затова аудиторията им се подиграва.
  • 21 Девет пръ дли

    10 0 Отговор
    с акъл на три годишно шимпанзе
  • 22 Им бе цилус

    7 0 Отговор
    Галя,от Долни Вит не е Плевенчанка.Основно образование е завършила в Никопол!Моля,не я наричайте Плевенчанка.Ясно?
  • 23 😈😈😈😈

    8 0 Отговор
    Че тези за нещо друго не стават само да веят гащитички и да говорят глупости.
  • 24 Киро

    0 0 Отговор
    Не са само те,Натали от БТВ СЪЩО седейки на стола и кръстосвайки непрекъснато крака демонстрираше бельо-тази жена не може явно никой да й повлияе как да се облича в предаването-изглежда е голям инат!