Last news in Fakti

6 Септември, 2023 07:57 3 298 10

„Игри на волята“ 5: Триумф за Краси Дунев на първата капитанска битка

  • игри на волята-
  • краси дунев

Мария Оряшкова остана втора и не успя да спечели храна за изгладнялото племе на Амазонките

Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон 5 на “Игри на волята”. Лидерът на Старейшините показа силен дух и посвети победата на племето си и на дъщеря си Никол Дунев, с която влезе в екстремното риалити. Той не подозира, че тя все още има шанс да се върне при него от племето на “Изгубените”, което живее в Чистилището без храна, огън и удобства. Дунев избра да вземе лично предимство и прибра 50 златни гроша, които могат да имат решаваща роля в “Игри на волята”, пише dariknews.bg.

Златното момиче на българското самбо Мария Оряшкова завърши втора в битката. Като капитан на Амазонките, племе съставено изцяло от жени, тя имаше тежката задача да донесе предимство на своите съотборници под формата на топлина или храна. Дали провалът ѝ ще се отрази демотивиращо на Амазонките, предстои да видим в номинационната битка днес.

Бившият командос от армията Пеньо Гатевски - Гатьо остана трети. Лидерът на Гладиаторите поздрави своите опоненти, а съотборниците му посрещнаха новината с разбиране.

Загубата в следващата битка ще определи кое ще е племето, което трябва да отиде на съвет и да номинира двама от своите. В епизода утре ще видим изпитание с тежки варели, които трите племена ще трябва да пренасят през Арената и коварен пъзел, който ще затрудни и най-добрите стратези.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в сряда, 6-ти септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко посрещане и грозно

    26 2 Отговор
    Оряшкова се раздаде на макс, уникална жена. Успя да победи мучащия гатьо. Доказа със сила и воля, жалко и грозно поведение на племето й, защо не прегърнаха жената, борила се като лъв. По-голямо уважение й показаха старейшините. Много грозно посрещане от жените. Браво и респект за Мария!

    Коментиран от #4, #9

  • 2 българин

    5 7 Отговор
    на кой му пука
  • 3 Браво на Краси

    5 1 Отговор
    Младите напомпани му гледаха гърба.
  • 4 Защото

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жалко посрещане и грозно":

    Беше кална, и без това нямат къде да се мият.

    Коментиран от #7

  • 5 шаш

    4 3 Отговор
    И тези отвратителни нещо.а има кой да ги гледа?

    Коментиран от #10

  • 6 българин

    5 2 Отговор
    да не се радва ще го елиминират с измама както направиха с фифо и гого и сложиха мазния сърбин кой ли е избранника сега
  • 7 Баба Вуна

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Защото":

    Когато се започва винаги със защото,там не ти е мястото.Да не говорим за съчувствие,подкрепа,уважение и признателност.Тези качества в днешно време са почти забравени,много жалко но факт,за това сега берем плодовете на това,което сме посяли преди време.
  • 8 Краси Дунев

    5 1 Отговор
    И Йордан Йовчев...достойни пловдивчанини , достойни за подражание , достойни за уважение ...Записани са в златната история на пловдивския и български спорт !
  • 9 зъл пес

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жалко посрещане и грозно":

    Нямаха идея през какво е мнала.Уважение към тази силна амазонка.Желязна е.
  • 10 миризлив пръч

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "шаш":

    Ми гледай си турските сериали.Някой да те е вързал пред тв да ги гледаш?