Last news in Fakti

6 Септември, 2023 20:18 3 467 8

Какво да очакваме в петия сезон на хитовия сериал „All Inclusive”

  • сериал-
  • all inclusive

Любимите герои ще отведат зрителите на ваканция в село Баня

Дългоочакваният пети сезон на хитовата семейна комедия „All Inclusive” ще направи своя дебют на 30 септември в ефира на NOVA. Любимите герои отново ще заредят зрителите с много настроение и ще ги отведат на ваканция в китното село Баня, сгушено между три красиви планини – Рила, Пирин и Родопите, пише dariknews.bg

В сезона на истината семействата ще разбулят важни тайни, останали дълбоко скрити досега. Този път почивката им ще бъде непланирана и ще ги изненада с неочаквани събития, които ще преобърнат изцяло живота им. Ще има щури съревнования, весели и трогателни моменти, но и съвсем неочаквана нова любов.

Стари приятели и опоненти от миналото ще се появят на хоризонта, разбърквайки до неузнаваемост плановете на Чобанови и Сиромашки. В търсене на истината, героите ще се сблъскат с множество комични препятствия, свързани с необратими промени. Какво ще открият за себе си, предстои да стане ясно от 30 септември, събота, от 20:00 ч. по NOVA.

Наред със забавните ситуации, в които попадат семействата, поредицата ще се фокусира върху темите за доверието, връзката между поколенията и радостта от живота, която може да бъде открита в малките неща и най-вече в отношенията с близките.

В новите епизоди на комедийната поредица зрителите ще видят любимите актьори Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, София Маринкова, Явор Борисов, Петър Калчев, Йоанна Начева, Нели Монеджикова и Яна Огнянова. На линия ще бъде и детската, вече пораснала банда, с участието на Силвестър Велячки, Дебора Жечева и Виктор Попов. Към основния каст на “All Inclusive” 5 се присъединяват Стефан Иванов, Лили Сучева и Мартин Методиев.

Продуцент на “All Inclusive” е Краси Ванков („Hidalgo Productions“), режисьори са Боя Харизанова и Атанас Бончев-Наката. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Боя Харизанова и Здрава Каменова.
Оператори са Борис Луканов и Георги Гвоздев, а музиката към сериала е създадена от композитора Марио Балтаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 7 Отговор
    Нищо
  • 2 123

    11 14 Отговор
    Наистина ли има нормални хора, които бяха гледали това?

    Коментиран от #4

  • 3 Какво да очакваме

    7 8 Отговор
    Още един сезон простотия и тъпи смешки
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Чарли Чаплин

    5 9 Отговор
    Да гледаш сериал - това означава, че си тъпак без работа!
    Да гледаш БГ-сериал - означава, че си малоyмен тъпак без работа!

    Коментиран от #6

  • 6 Байо

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Чарли Чаплин":

    Друго си е да се седне на маса след работа като един истински класик с ракийка и салатка на масата и да се надуе Планета или Тянков тв
  • 7 КАШКАВАЛА ША ГО ЗЕМЕШ ЛИ КАШКАВАЛА

    1 1 Отговор
    нЕма по-хищно животно на планетата,от българин,на шведска маса all inclusive.....!!!!
    А за сериала......абсолютен бълвоч,както и останалите бг-е такива и индийските и турските.....!!!!
  • 8 дедо Флашко

    0 0 Отговор
    Ще очакваме Зайо Байо да си опъне палатка на Пампорово.