Last news in Fakti

7 Септември, 2023 12:58 1 907 7

Андреа нападна шефката на музикалната компания на Меди

  • андреа-
  • меди-
  • сашка стоянова

"Сашка е крива по рождение. Била е шивачка. Носи й се славата.", изригна чалга певицата

Във фолкгилдията никога не е скучно, когато става дума за интриги и размяна на обиди. Този път в главните роли са Андреа и Меди.

Изпълнителката открито нападна колегата си и шефката на музикалната му компания Сашка Стоянова. В Tik Tok бе разпространено видео, в което блондинката сипе обиди, а първи в полезрението ѝ се оказа именно хитовият изпълнител от Сандански и партньорката му.

"Сашка е крива по рождение. Била е шивачка. Носи ѝ се славата. Хората са ми разказвали кофти неща за нея, но аз пък съм единствената, която говори. Бих ѝ казала много неща, но тя се покрива. Подслушвала е разговорите ми на сръбски, неприятно е", изригна русокосата фурия. Тя и Стоянова се виждат на обща среща със сръбска знаменитост, а по думите на Андреа - тя е била на работа, а Сашка изпълнявала ролята на нейна лична сервитьорка.

Преди дни пък бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев разкри, че към днешна дата няма зависимост към алкохола. Разбира се, преодоляла я с помощта на специалист и точното лечение. За съжаление, не се чувства добре, но причина за това е генетично заболяване, пише "Галерия".

"Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да се излагам и се извинявам, че няма да можем да бъдем тази вечер заедно", написа тя, отменяйки част от участията си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ристю

    12 0 Отговор
    И какво,като Сашка е била шивачка? Всеки труд е благословен. Андреята не обича труда,тъй ли?! Трябва да си й сервитьор или сервитьорка,иначе си крив/а по рождение. Виж ме ти,коя съм! Утре,като си идем от тоя свят,пак ли ще се превъзнасяме?
  • 2 някой да я заплоди

    8 0 Отговор
    та да миряса някоя и друга година
  • 3 Найк

    13 0 Отговор
    Надменна чалгаджийка,която смята че всички трябва да са съобразяват с нея.Всички и фенове сигурно са някакви тъпаци без вкус за хубава музика.
  • 4 Филтър

    10 0 Отговор
    Ужжасна про.с.т..а.кеса!
  • 5 Анти чалга

    8 0 Отговор
    Това нещо кога ще си присади мозък и ще спре да пише глупости или направо да се разкара от този свят.
  • 6 Налудник

    1 0 Отговор
    "Бе, вие знаете ли АЗ коя съм!!!"
  • 7 Костите са я предали

    1 0 Отговор
    Поради извънредните килограми, не е от халтави стави, хахахахахах