Last news in Fakti

8 Септември, 2023 07:47 3 728 5

"Игри на волята" 5: Амазонките с първа победа

  • игри на волята-
  • амазонки-
  • гладиатори-
  • победа

Дамите надделяха над Гладиаторите

Племето на Амазонките постигна първата си победа на Арената на “Игри на волята” 5. Дамите надделяха над Гладиаторите и ги изпратиха на номинационен съвет. Там мъжете ще трябва да излъчат двама играчи, които ще бъдат застрашени от елиминация. След победата водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева върнаха обратно племенното знаме на капитана на Амазонките Мария Оряшкова, пише dariknews.bg.

В лагера на Старейшните назряват все по-големи конфликти. На първия номинационен съвет племето излъчи двама номинирани - телевизионния репортер Трифон Симеонов-Туньо и компютърния гений Момчил Василев. Двамата получиха най-много гласове и ще участват в елиминационната битка в утрешния епизод.

Племето на Изгубените, които са заточени в Чистилището без храна и огън, участваха в игра за блага. Румен Радев, Денислава Велкова и Михаил Кръстев имаха за задача да подобрят резултата на олимпийския медалист Краси Дунев от капитанския сблъсък. Младите воини не успяха да спечелят борбата с времето и се прибраха при своите измръзнали и изгладнели съплеменници с празни ръце.

В утрешния епизод номинираните от Гладиаторите и от Старейшините ще трябва да изберат съюзници от своето племе, заедно с които ще се противопоставят в битка за издръжливост. Днес ще разберем кой ще бъде първият отпаднал от най-екстремното риалити в България.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поне малко честност

    7 1 Отговор
    Това което направиха сценристите тук беше доста непочтено.
    Не може в толкова важен момент от състезанието, какъвто е всяка номинационна битка, да предрешиш така очевоидно резултата без никакъв шанс за единия отбор!

    Абсурдно е висене на малко 5сантиметрово прагче да реши кой да бъде номиниран, при положение, че имаш хора от 40 кила до 140 и ходила от 30-ти номер до 50-ти
    Това си е чиста физика - печели този който е по-лек и има по-малко ходило. Тук няма нито воля нито качества, а само единия размер.
    То се видя и при дамите - по-тежките веднага се срутиха, макатр, че ходилата им и килограмите са по-малки от тези на мъжете.

    Точно толкова нелепо би било, ако бяха сложили кулктуриста и победилите фини девойки на по една лежанка да се състезават кой ще изтласка повече.
    Следващия път направете такова узловие - който има гърди, печели. Или направо служебно ги пращайте на наоминации, тези които сте определили по сценарий.

    Още една такава издънка от предаването и спирам да ги гледам.
    Сървайвътр вече го отнесе - преди любимо предаване на семсйтвото ми, вече просто не му обръшаме внимание. Не сме гледали и 1 епизод от последния сезон.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 гггггггггг

    5 0 Отговор
    скоро ще върнат отново изрязаните прашки - да лъснат упетата , да се върнат зрителята , щото "Бързи Смели Сръчни" не върви много ...
  • 3 Пилотът Гошу

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "поне малко честност":

    Е ти какво очакваше? Винаги е било нагласено... Дори финалите. Оня Милен, май така се казваше, спечели, защото имаше елемент с баскетболен кош в последното състезание.... Каква изненада, той бил баскетболист.... за всеки пропуснат кош пак плуване за нова топка... Конкурентите нямаше никакъв шанс....
    Нагласено, евтинджоско (колко години с едни и същи елементи? Няма пари за дъски ли...), селяния пълна...
    Поне тази година се доближава повече до оригинала - повечето участници са физически както трябва, спортисти, а не инфлуенсъри и тем подобни глупости...
  • 4 коко

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "поне малко честност":

    а честно ли бе с варелите коментирай това как 45 килограма жени мъкнеха девет варела
  • 5 зрител

    0 1 Отговор
    Вижте още веднъж записа. Обърнете внимание къде е поставена хоризонталната греда на кръста спрямо височината на състезателите и всичко ще ви стане ясно.