Last news in Fakti

8 Септември, 2023 18:29 1 627 5

Тази вечер стартира осмият сезон на кулинарното шоу "MasterChef"

  • мастършеф-
  • masterchef-
  • шоу-
  • нов сезон

Вижте какво да очаквате от шоуто

Осмият сезон на кулинарното шоу "MasterChef" стартира днес - на 8 септември, от 20:00 ч. по bTV със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи битки, вдъхновяващи истории и трепетно очакване. Кандидатите за участие в предстоящия сезон ще бъдат групирани в различни категории, според ястието, с което искат да впечатлят журито, а кулинарните двубои ще се окажат колкото оспорвани, толкова и забавни, и интригуващи. Талантливите готвачи с хъс и въодушевление ще покажат, че готвенето може да бъде и забавно, докато се борят за бяла престилка, която осигурява място в състезанието и е първа крачка към голямата награда от 100 000 лв., пише dir.bg.

На безкомпромисните Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и шефа на шефовете Явор Сарафов се пада трудната задача да отсеят най-добрите сред най-добрите, а Кустев ще обобщи ситуацията с думите: "И тримата с вас сме много различни, не само като характери, но и като кулинарни предпочитания и вкусове, и точно заради това знам, че заедно можем да открием най-добрия MasterChef досега."

И макар да са безкомпромисни и малко "страшни" за част от участниците, които ще прекрачат прага на кухнята на MasterChef, една дама ще признае, че "първият е най-красив, вторият - най-игрив, а третият - най-умен".

В петък вечер на телевизионния екран ще изгреят ландшафтен архитект, цветарка, модел, тиктокър, специалист по дигитален маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни таланти в кулинарията, които ще демонстрират своите умения, познания и въображение. Те ще приготвят традиционни ястия, класически рецепти и такива, приготвени със собствен прочит. Изходът от битките в кастинг епизодите на "MasterChef" обещава да бъде непредвидим както за кандидатите, така и за зрителите, тъй като тази година трима от участниците, на които съвсем малко не им е достигнало да продължат директно напред, ще получат втори шанс в надпреварата. Кои ще са късметлиите, които ще бъдат удостоени със специалния "Зелен пас" с който разполага всеки един от журито, предстои да стане ясно още в първия епизод на предаването.

В събота вечер в кухнята на MasterChef ще ври и кипи от вкусове и емоции. Сред кандидатите ще има такива, които ще провокират с уменията си и ще изправят пред много трудни и не винаги единодушни избори тримата членове на журито. Други участници пък, ще докоснат сетивата им така, че ще ги провокират да покажат собствените си умения в танците, боравенето с огън и ... флиртуването.

Нови шансове за претендентите за титлата "MasterChef на България", ново жури от професионалисти, което ще обогати кулинарната история на България и ново студио, което ще се превърне в арена за хоби-кулинарите. Всичко това спомага за "нов вкус" на кулинарната надпревара, която зрителите на bTV могат да проследят всеки петък и събота от 20:00 ч.

От 2023 г. "MasterChef" се реализира в съответствие с т.нар. "зелените практики" (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на "зелени практики" е сертифицирано от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    7 1 Отговор
    Какво е това мастър кен еф?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Питонова

    2 0 Отговор
    Запишете се - питонова спечелила два подобни формата , а не може да готви. Сега продава курс за оборотно дишане.
    Купила 2 апартамент. На 2 чичи . Целувки
  • 4 това шега ли е

    1 1 Отговор
    Кечиста от WWE Сет Ролинс (в ляво на снимката) в MasterChef ? ))))
  • 5 Боко праните гащи

    2 0 Отговор
    Нещо за Гонзовица?