Last news in Fakti

15 Септември, 2023 10:15 1 230 3

Феновете на "Сексът и градът" искат сериал за Саманта Джоунс

  • сексът и градът-
  • саманта джоунс-
  • ким катрал-
  • просто ей така-
  • сериал

В социалните мрежи започнаха множество призиви към продуцентите на "Просто ей така..." да създадат сериал, чийто сюжет да бъде изцяло фокусиран върху живота й в Лондон

Феновете на "Сексът и градът" искат сериал за Саманта Джоунс - 1
Снимка: Shutterstock

Ким Катрал направи запомнящо се завръщане в света на "Сексът и градът". Тя се се появи за малко над минута в един от епизодите от втория сезон на "Просто ей така...", провеждайки кратък разговор с героинята на Сара Джесика Паркър, Кари Брадшоу.

Въпреки че участието ѝ в поредицата беше, за да изрецитира едва 20 реплики на екрана, появата ѝ предизвика истинска истерия сред телеманите. Причината е, че откакто стана ясно, че историята за мадамите от Ню Йорк ще се завърне на екрана, но без емблематичния образ на Саманта Джоунс, феновете не спират да се оплакват, че нищо не е същото без любимката им, пише dir.bg.

Въпреки че Ким Катрал категорично заяви, че повече няма да се показва като разкрепостената PR-ка, тя все пак направи едно изключение, получавайки баснословните 1 млн. долара за епизодичната си роля. Това даде надежда на феновете ѝ, че може би тя би продължила да влиза в образа на Саманта, ако има тази възможност.

Затова и в социалните мрежи започнаха множество призиви към продуцентите на "Просто ей така..." да създадат сериал, чийто сюжет да бъде изцяло фокусиран върху живота ѝ в Лондон.

Хубавото на т.нар. spinoff е, че той може да започне начисто, с нов сценарий, нови приятели и нов начин, по който да бъде представен образът на Саманта Джоунс. Още повече, че тя е единствената героиня от оригиналната поредица, за чийто нов живот не е ясно как се развива след края на "Сексът и градът". А фактът, че именно тя беше една от най-любимките на телеманите, със сигурност нейната история би предизвикала истински фурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 1 Отговор
    Слободни Ора! Вместо да хванат по една мотика, засадят и оберат домати или свършат някаква друга полезна работа, от слободия и паразитна презадоволеност с гмо-та, мислят само за филми и глупости...
  • 2 Сериалът

    2 0 Отговор
    ще се казва "Еанье с подфълянье", щото и в другия сериал 99% от актьорската игра на този персонаж се изчерпваше с подобни мероприятия.
  • 3 Кривоглед

    1 0 Отговор
    Саманта е готина развратница. Много ме кефи и бих и направил доста неща