Last news in Fakti

17 Септември, 2023 20:56 4 447 19

Свекървата на Гала така и не я одобрила за Стефан

  • свекърва-
  • гала-
  • стефан-
  • семейни войни

Двете най-важни жени в живота на Стефан не си говорят от 15 години

Тежки роднински войни тресат семейството на култовата водеща Гала. 3вездата от малкия екран вече 15 години не разговаряла с майката на мъжа си Стефан. Водещата на „На кафе" и пенсионерката Петя не мелели брашно още от първия ден, в който тя научила, че русокосата телевизионерка е пленила сърцето на сина ѝ. Майката на Стефан не можела да преживее факта, че преди близо две десетилетия той напуснал първата си жена Росица с бебе на ръце заради авантюрата си с Гала.

Дори след като отношенията им се задъл6очили, заживели заедно, а съвместното им съжителство продължава години наред, възрастната дама Петя не склонявала глава и не можела да приеме присърце снаха си. Впечатление прави, че Гала и Стефан никога не се събират на една маса с майка му. По големите християнски празници също не са с нея.

Водещата е решила да не бъде приятелка със свекървата дори и в социалните мрежи. Наскоро тя не бе гост и на рождения ѝ ден, а предпочете да замине на почивка точно тогава. Когато в предаването ѝ бъде зачекната темата за отношенията между снахи и свекърви, Гала винаги мълчи и не си позволява да обели и дума за тези отношения от личния ѝ живот, които не са за пред широката публика. Другите ѝ колеги коментатори в студиото са далеч по-словоохотливи по въпроса, като някои не се притесняват да издават и по- лични детайли. 3апознати разкриват, че мъжът на телевизионерката се виждал с майка си самостоятелно, не ги придружавала и по почивки и не била гостувала в чисто новия им палат на брега на язовир ,,Искър“ за разлика от майката на Гала.

Водещата е изключително привързана към нея, а доскоро живееха и врата до врата. Плевенчанката, която губи баща си отдавна, при това внезапно след тежък алергичен шок, още навремето купи апартамент на майка си до този, който тя обитаваше на столичния бул. „България". От началото на годината обаче Гала и Стефан се преместиха в новата си горска вила, а майка редовно оставала да нощува там и наглеждала градината им, когато те били на почивки извън страната.

Скъпоплатената водеща била изключително грижовна дъщеря и всеки месец давала по поне 2 хиляди лева на майка си, за да може да кара старините си спокойно, да не се лишава от нищо и да живее добре и без грижи. Не била обаче така щедра към свекървата. Неотдавна в ефир Гала за пореден път се изказа ласкаво за родителката си. „Тя е истински боец. „Моят герой", заяви почти през сълзи водещата на „На кафе", след като разкри, че майка ѝ е преборила коварен рак на кожата с изключителен стоицизъм. Когато тв звездата чула диагнозата от лекаря, се строполила на кушетката, а майка ѝ нито за миг не показала слабост. На нея тя е благодарна и признателна, че е отгледала и дъщеря ѝ Мари от първия ѝ брак с бизнесмена Константин Будев, защото именно в най-важните години от подрастването ѝ Гала била заета да гради кариерата си, пише Флагман.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ами

    28 0 Отговор
    като го е възпитала и научила да гледа на работата лекото и на хляба мекото , такава ще е !
  • 3 Хммм

    21 1 Отговор
    Обир на банка. В суматохата на един от грабителите му пада маската. Той пита касиера:
    - Видя ли ми лицето?
    - Да.
    Изстрел и касиера се възнася. Обирджията се обръща към заложниците и пита:
    - Някой от вас да ме видя?
    Глас някъде отзад:
    - Тъщата, ама тя сега си е вкъщи...
  • 4 Гачо

    23 0 Отговор
    Шарен свят,различни хора!Мъжътнагала е като Мъжътнапреслава и много други такива ,които ще бъдат запомнени с имената на жените си .

    Коментиран от #5

  • 5 То пък

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гачо":

    жени да видиш ?! Кой им знае и ще им помни имената ?
  • 6 Пчеличката Гала

    19 0 Отговор
    Защото е опрашила много кочани
  • 7 УЖАСЕН

    21 0 Отговор
    Стига бе , журналя !! Та вие ни заливате с най-големите помии във всички ТВ. !
  • 8 Логика

    27 0 Отговор
    Нормално. Гала е 10 години по-стара от него! Коя майка иска снаха, която и е връстничка?

    Коментиран от #17

  • 9 Бибитко

    26 0 Отговор
    Предаването на Галинка е досадна говорилня на висок и истеричен тон,пълно с несъществени теми и плитки шеги. Но понеже народът вече е свикнал с пошлия и безидеен стил на телевизиите у нас,той привикна да възприема глупостта и лигавенето като нещо напълно естествено.
  • 10 Косьо

    17 2 Отговор
    Галето изветрял плевенски кухавелник
  • 11 Ми, естествено

    14 1 Отговор
    свекървата е по-млада от нея.
  • 12 Пак ще кажа:

    15 1 Отговор
    Гала прилича на крава в лицето.

    Коментиран от #13

  • 13 Акащите джуджета

    13 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пак ще кажа:":

    Ксто я видя тая и ми се доаква,честно
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пръц

    6 0 Отговор
    Свекървата на Гала е с 10 години по—млада от снаха си,а нейния Стефан се е оженил за баба си.
    Остава Гала да писне ,че е била насилена.
  • 16 ами,

    9 0 Отговор
    Гълъбинка няма брак с индийския факир Стефчо,няма и свекърва.
  • 17 Логично ☺

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Логика":

    Искаш да кажеш,че го е родила на 10 години 😂 Възможно е ! Като го гледам е от маалатъ.
  • 18 покруса

    5 0 Отговор
    Гала вече 15 години не е разговаряла с майката на мъжа си- Стефан. И НАС КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА?!
  • 19 Отец Антонионий

    2 0 Отговор
    Галка-Балка, чедо, омръзна не само на Стефанаки, на свекървата, на себе си, но и на всички останали! Спряха да ти гледат глупостите дори и в домовете за стари хора със деменция! Вземи, чеденце, с теб и Крисито Патрашкова, и другите палячовци от ежедневника ти и отидете на село. Криската, с боядисаната тиква само за плашило става, ама ти с останалите и със Стефчовата помощ можете спокойно плод и зеленчук да гледате! Изтъркана си, дъще, очукана отвсякъде, да не кажа ялова! Като моята грамофонна плоча с хитове на Том Джоунс! С духане, Галче, някои неща стават, ама за други се иска и талант, и можене! Дай път, рожбе, на младите, на добрите! Стига си се напъвала, че може да се, чедо, изтървеш и тогава резилът ще е пълен! На село носете поздрави на баба Дана и на баба Стояна! Помагайте им в двора! Може там да ви е силата! Не забравяй да вземеш със себе и Константинов ли беше, че и от него нищо не става, ама на село може и като кол за домати, фасул или краставици да се ползува! Ех, ако можеш да прикоткаш и Сашко, на баба Екатерина чедото да дойде с вас обещавам да почерпя!
    С поздрав най-сърдечен, твой приятел вечен!
    Отец Антонионий от село Свирково, Хасковска област