Last news in Fakti

26 Септември, 2023 07:52 2 447 1

"Игри на волята" 5: Амазонките най-после се спасиха от Дивата река

  • игри на волята-
  • амазонки-
  • старейшини

Старейшините с тежка загуба

Ново разпределение на териториите след важна битка очаква племената в “Игри на волята” 5. Гладиаторите ще прекарат седмицата в луксозната Резиденция след триумфа на плувеца и модел Калоян Митов, който демонстрира умения в подреждането на пъзели и донесе победата за червените. Те избраха единодушно за капитан културиста Николай Костадинов, който утре ще се изправи срещу лидерите на Амазонките и Старейшините - Мария Оряшкова и Благомир Мастагарков.

За първи път Амазонките ще имат възможност да спят в удобно легло и да ядат топла храна в Стопанството, след като завършиха на второ място. Те завоюваха голяма преднина, но в последната фаза двама от играчите с най-големи заявки в подреждането на пъзели - Момчил Василев и Цветелин Гешов, не се справиха със задачата. Напрежението между Амазонките и пленниците им расте с всеки изминал ден. Цветелин и Пеньо Гатевски - Гатьо опитаха да направят преврат, избирайки Момчил за капитан, но той провали плана им като гласува за Оряшкова вместо за себе си.

Загубата в териториалната битка на Старейшините ги обрича на седмица на Дивата река. Племето беше отслабено след елиминацията на Васил Василев, брата на Момчил, и загубата в битката за спасение на Мартин Николов - Елвиса, която го изпрати в Чистилището. Как ще се отразят суровите условия на участниците, които досега не са живели на Дивата река, предстои да разберем.

В днешния епизод капитаните на трите племена ще се изправят в тежка битка, която ще донесе предимство на едно от тях. Изгубените пък отново ще излязат на Арената, за да се борят за място в едно от трите основни племена.

Не пропускайте “Игри на волята” във вторник, 26 септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    18 0 Отговор
    тази дъртата скумрия виолета е по противна даже и от джаферович което е много трудно