Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 08:31 1 347 6

Родни звезди продадоха свои дрехи за хиляди левове

  • рила стил-
  • звезди-
  • дрехи-
  • ани салич-
  • поли генова-
  • уницеф

Заради благотворителна инициатива на УНИЦЕФ

За два бона се продаде рокля на водещата Ани Салич. Това се случи на юбилейното издание на "Рила стил", което включваше и благотворителната инициатива на УНИЦЕФ, в която участваха куп родни звезди. Гала коктейлът показа на живо исторически моменти на шоубизнеса, зашити в звездни тоалети.

Костюмът на Виктор Калев от първия му моноспектакъл, роклята на Гала, в която е наградена като водеща на най-гледаното телевизионно предаване, бляскавият гащеризон на Поли Генова, любимите кецове на Васил Найденов и много други звездни артикули гордо зачакаха новия си собственик. Триумф направи роклята на Ани Салич, с която журналистката се качи на сцената на благотворителния сезон на "Като две капки вода". Тоалетът се продаде за цената от 2000 лв., а новата собственичка е заклет фен на българските марки.

"Аз съм носила много години "Рила стил", обичам българските качествени продукти. Пазарът губи, че няма "Рила стил", категорично заяви жената, взела роклята на Салич. Късметлийката се колебаела между стилната рокля с бижу на водещата и керемиденочервеното тоалетче на Радина Червенова, но дрешката на Ани ѝ паснала перфектно. "Все едно за мен е правена. Само ми е малко дългичка. Аз обичам такъв стил дрехи - вечни, прибрани. Може да отидеш на много места и винаги ще си добре облечен." А местата, на които модната фенка ще пофръцка новата си придобивка, са театърът и операта, сподели купувачката пред "България Днес". Друг дългогодишен фен на марката се оказа бабата на Поли Генова.

"Баба ми е разказвала за тази марка и как са стояли на опашка, за да се сдобият с определен модел или цвят на дреха.", сподели звездата - гостенка на събитието. Поп певицата, както и Салич, е официален посланик на УНИЦЕФ от началото на годината. Поли е горда с тази титла. "Като майка на две малки деца темата за ранното детско развитие е много важна за мен", казва изпълнителката.Крещящо розовият гащеризон на екстравагантната артистка се открояваше от колекцията, подбрана за благотворителната кампания.

За избора на този костюм Генова сподели пред "България Днес": "50 години е сериозен юбилей. Това е половин век и исках да го отбележа с нещо, което да е забелязващо и запомнящо се". Историята зад тази дреха е, че е била аутфитът за клипа на песента "How we end up".

Гащеризонът е единственият такъв модел. "Беше прищявка на стилиста, но идеята за цвета беше моя", обяснява Генова. Певицата се е вдъхновила от тогавашния шантав розов цвят на косата си. Генова е носила гащеризона не само на снимачната площадка - изпълнявала е концерт с него. За талантливата музикантка не само цветът на гащеризона е ярък, но и спомените ѝ с него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    3 0 Отговор
    Прани ли са?
  • 2 Звезди??

    10 0 Отговор
    Че каква звезда е Ани Салич? Тя е просто/-а говорителка.
  • 3 яяяяяяяяяяя

    4 1 Отговор
    Дрехи на Ани Сандвич? Не, мерси. Да ги дарява на център за психична рехабилитация на тлъсти жени.
  • 4 пфф

    2 1 Отговор
    Тази рокля прилича на униформа на камериерка. Единствено джуфката изразява някакви претенции.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ани Сандвич

    0 0 Отговор
    който иска ще му продам и бонус - наcpaните боксерки на цацарляка - моя снажен ат и красавец