Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 07:36 4 840 11

Гатьо от "Игри на волята" 5: "Почувствах се унизен."

  • гатьо-
  • пеньо гатевски-
  • игри на волята-
  • подкаст

Гатьо гостува в официалния подкаст на Игри на волята - "След Игрите"

Един от най-колоритните и запомнящи се участници в "Игри на волята" 5 напусна предаването и се раздели с мечтата си за голямата победа и наградата от 100 000 лева.

Веднага след своето отпадане Пеньо Гатевски - Гатьо гостува в официалния подкаст на Игри на волята - "След Игрите", където открехна вратата към своя личен живот и сподели за всички премеждия, през които е минал в най-екстремното телевизионно риалити в българския ефир.

Още със стъпването си на Арената Гатьо се присъедини към племето на Гладиаторите, където трябваше да докаже своите лидерски умения. Щастието на командоса от Пловдив не продължи дълго, защото в една от кастинг битките в предаването той беше пленен и се присъедини към отбора на Амазонките.

Пред водещата Ива Иванова той сподели: "Почувствах се унизен, когато ме открадна Виктория" и допълни, че в този момент за него шоуто е приключило.

В началото на предаването Пеньо Гатевски - Гатьо беше един от най-недолюбваните играчи, но много бързо след това се превърна в любимец на цяла България. Откъсването му от изцяло мъжкото племе на Гладиаторите и присъединяването му към Амазонките беше една от най-коментираните теми в началото на сезона, а до последния ден на неговия престой всички очакваха да облече жълтия екип.

Разочарован, той сподели: "Амазонките ме излъгаха" и въпреки приликата на цветовете с любимия му футболен отбор, той категорично заяви: "Не сложих екипа на Амазонките, защото няма нищо общо с този на Ботев!".

В "След Игрите", официалният подкаст на Игри на волята, Пеньо Гатевски - Гатьо открехна вратата към своя личен живот и неговите близки, като сподели и за най-големите си страхове:

"Страх ме е да не се случи нещо с някой мой близък. Други страхове нямам! Другите страхове се преодоляват. Всеки човек го е страх. Виолета ми се усмихва по Арената, а после ме нарича Ганьо".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 5 Отговор
    Когато Си Успешен Имаш Фалшиви Приятели и Истински Врагове

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 4 Отговор
    За Да Успееш в Животът Често Освен Късмет Трябва да си Имаш Вуйчо Владика

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БеГемот

    6 1 Отговор
    Дааааааа...страна на герои!
  • 7 Стършели

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А може би, трябва а малко акъл да имаш! Но тези участници са жалки мижитурки!
  • 8 Гост

    13 5 Отговор
    Този е компрексиран глупак
  • 9 Неуморния

    16 2 Отговор
    ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИДЯХ КОМАНДОС ДА НЕ МОЖЕ ДА ПЛУВА ,ИНАЧЕ Е ПИЧ :)
  • 10 Анонимен

    4 1 Отговор
    Всеки човек има + и - качества, в одумване бе велик, но за игрите бе не силен играч. Но добре, че всеки се харесва. Не му се ходеше, но срещу силен играч падна и правилно, че си замина, това не е цирк, а игри на волята за силните мъже, жестока е конкуренцията и свсеки път клмкл завистта им се засилва. Около 5 са силните мъже, а има една сила жена много зад гърба клкл била 3 часа в банята, 3 часа грим, а тя
  • 11 ами,

    7 1 Отговор
    Продуцентите Тупарев и Витомир Сараиванов скапаха оригинала на предаването- Desafío - наречено у нас /Игри на волята/ като го превърнаха в манджа с грозде.Абсурдни /првила/ и смесица от Биг Брадър, Сървайвър, Море от любов, Съдебен спор и Искренно и лично. Дано им отнемат лиценза и някой друг по-свестен продуцент направи любимото риалити по оригинала.И този подкаст на продукцията с някаква си Ивка е жалък.