Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 10:42 1 235 5

Джордж Клуни с призив към продуцентите в Холивуд

  • джордж клуни-
  • стачка-
  • холивуд-
  • продуценти

"Поне се върнете в стаята, не излизайте в отпуск", каза Клуни в отговор на въпрос за стачката на актьорите

Джордж Клуни с призив към продуцентите в Холивуд - 1
Снимкa: БГНЕС

Носителят на награда "Оскар" Джордж Клуни призова холивудските студиа да се завърнат на масата за преговори със стачкуващите актьори и да опитат да разрешат споровете си за нови условия на труд, съобщи Reuters, цитиран от БТА.

Преговорите между студиата и Гилдията на актьорите и Американската федерация на радио и телевизионните артисти (SAG-AFTRA) спряха в сряда, след като компаниите отхвърлиха искането за бонус, свързан с броя абонати на стрийминг платформите. Клуни определи прекъсването на преговорите като "тревожно".

"Поне се върнете в стаята, не излизайте в отпуск", каза Клуни в отговор на въпрос за стачката на актьорите, който му бе отправен по време на церемония в Лос Анджелис. Актьорът добави, че президентката на SAG-AFTRA Фран Дрешър му казала, че е готова да поднови преговорите в опит да бъде прекратена ефективната стачка, започнала през месец юли. Клуни изрази надежда, че Съюзът на филмовите и телевизионните продуценти (AMPTP), който представлява студиата, стрийминг услугите и продуцентите, ще реши да поднови преговорите. Говорител на AMPTP не се отзова веднага на запитването за коментар. В сряда от съюза казаха, че пропастта между двете преговарящи страни е твърде голяма и че разговорите "вече не водят в продуктивна посока".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полит.коректен расист

    5 0 Отговор
    Бла-бла-простотии.....
    КЪДЕ Е ФИЛМА ,,ЗВУКЪТ НА СВОБОДАТА" ?
    ЗАЩО филма се прожектира във фащ, а е забранен в Европа включително и в колонията на сащ - абсурдистан ?
    ЗАЩО ?

    Коментиран от #4

  • 2 Хихихи..

    3 0 Отговор
    Холивуд изгаси лампите,щото и Рамбовците писнаха на публиката,навсякъде се бият на "живо",дори и това омръзна на "драгите зрители"..
  • 3 Холиуудската жендърска боза

    1 0 Отговор
    вкисна на всички - 3 месечната стачка не е голяма загуба
  • 4 Пилотът Гошу

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Полит.коректен расист":

    Чакай бе, гувернантката сега ще се бори за повече пари за всичките тея безизвестни паляци по сапунките из платформите.... Не им стигат парите на горките.... Евреи искат повече пари от евреи, вземи си пуканки и нещо за пиене и гледай шоуто...

    Коментиран от #5

  • 5 Полит.коректен расист

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пилотът Гошу":

    Прав си.
    Ще взема пуканки и нещо за пиене,но гледането ще го пропусна