Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 08:19 4 578 7

Гого от "Игри на волята" отказа да участва в сезона All Stars

  • гого-
  • игри на волята-
  • all stars

Вижте какво точно е отговорил на продуцентите и защо няма да участва в сезона

Един от най-добрите и подготвени участници в "Игри на волята" безспорно е Гого от миналия сезон. Той разкри, че е получил покана да се включи в All Stars сезона, но веднага е отказал на продуцентите.

Нинджата Гого разкри какво точно е отговорил на продуцентите и защо няма да участва в сезона, в който участие ще вземат само най-добрите участници от всички сезони досега.

„Защо не съм приел? Извикаха ме, да. Карах сноуборд и паднах, имах луксация на рамото и не бях в много добра форма, правих рехабилитации. Не мисля, че бях готов да влезна в трудна битка. Знам, че ако вляза в Игрите трябва, да дам някаква мега тегава битка, която отново да е запомняща се, защото аз си правя трасета.

Аз самия си измислям, правя семинари и трасета с препятствия, които не са лесни и на мен ми харесва, ако правя нещо, да съм на макс, в случая не се усещах, че мога да изкарам най-доброто от себе си и това може, да ми коства, да се чувствам по-зле след това – физически и контузията, да се влоши. Даже сега наскоро спрях, да я усещам преди един месец. Тоест, ако бях влезнал в някоя трудна битка, можеше да се влоши и аз предпочетох здравето си преди славата."

Дали може да ме видите в All Stars сезона, това не зависи от мен. Всъщност може и да зависи от мен, ако ме поканят и аз имам решението, дали да приема или не, така че това е деликатен въпрос, който може само да си го представим.“, казва по тема участника в „Игри на волята“ в подкаста на Николай Чолаков, също участник в предаването, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    2 0 Отговор
    Ко речи?
  • 2 Човек

    6 1 Отговор
    Не е отказал да участва в Ол Старс, а само в кастинг битка, защото е бил контузен. Иска да участва в Ол Старс и те ще го поканят със сигурност.
  • 3 Любим

    7 1 Отговор
    Най- любимият ми до сега участник. Никой не е достигал до сега до нивото на Гого.
    Взел си правилното решение,здравето е най важно.
  • 4 123456

    9 0 Отговор
    Гого и Филип са едни от най-достойните ! Участието в такова нагласено предаване може само интриги да ти донесе ...
  • 5 ами,

    8 0 Отговор
    Един е Гого и няма да има друг като него в Игрите никога.Великан...
  • 6 Зрител

    5 0 Отговор
    Гого е такава чиста душа...Той и Филип са достойни победители. Продукцията голям автогол си вкара с Алехандо!
  • 7 българин

    4 0 Отговор
    глупости - паднал отказва защото им яде попарата прецакаха ги с филип заради мазния сърбин