Last news in Fakti

26 Ноември, 2013 06:26 5 007 0

Вижте шарените коси и звездни татуировки на Анел

  • анел бел-
  • модел

Едно различно момиче в бляскавия свят на модата

Анел Бел не е типичното момиче, което сте свикнали да гледате по лъскавите списания или рекламите за бельо. Провокативната американка е родом от малко градче в Тексас, САЩ, но в момента, както самата тя се изразява живее "в куфара си" тъй като често пътува в страната и отвъд океана.

Анел е любителка на нездравословната и вредна храна, но въпреки това за 4-те години от както е модел, винаги е в перфектна форма. Фотографите често й правят комплименти колко добре изглежда и колко е секси. Когато я разпитват относно тайната й да е толкова успешен модел, нетрадиционната хубавица отговаря: "Храната. Вие сте това, което ядете!"

Освен като модел Анел работи и като фризьор, гримьор и фотограф. Въпреки натоварения си график и жонглирането с тези 4 начинания тя е ужасно щастлива и намира време за всичко.

Татуираният модел е и голяма любителка на животни. Тя има котка, куче и чинчила, с които обожава са си играе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА