Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 08:12 2 190 6

"Игри на волята" 5: Краят на племето на Амазонките

  • игри на волята

Победата в най-важната териториална битка грабнаха Старейшините

Племето на Амазонките изчезна от картата на “Игри на волята” 5. Мария Оряшкова, Момичил Василев и Михаил Кръстев вече са част от Старейшините, а Теодора Мудева и Теодора Маринова се присъединиха към Гладиаторите. Амазонките бяха първото изцяло женско племе в “Игри на волята” до пленяването на Пеньо Гатевски - Гатьо, Момчил Василев и Цветелин Гешов, пише dariknews.bg

Победата в най-важната териториална битка грабнаха Старейшините. Те успяха да направят невероятен обрат след като изоставаха почти през цялото време. Това даде право на капитана Мартин Николов - Елвиса да избира първи. Гладиаторите останаха втори, а съмненията за саботаж от страна на Радостин Кръстев се оказаха неоснователни. Футболният съдия Крум Апостолов, капитанът на червените, обаче не оцени отдадеността на плувеца и остави брат му Михаил Кръстев при Старейшините. Второто място на Гладиаторите обаче ги изпрати на Дивата река.

Тази вечер една срещу друга на Арената ще излязат бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по гимнастика Никол Дунев. В емоционална битка пред очите на най-близките им - дъщерята на Виолета - Денислава и бащата на Никол - Краси, те ще се борят за последния билет за екстремното риалити.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 17 октомври, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    8 1 Отговор
    Напълно нормално е племе от жени да е най слабо..
  • 2 българин

    16 1 Отговор
    добре че ще се махне тая никол с мъжката фамилия тя излиза по дебела отколкото дойде и после иде ред на дъртата противяга
  • 3 ха ха Хо

    12 0 Отговор
    Малкият злобен и егоистичен пинчер КрумЧо прецака племето на Гладиаторите за лична изгода.Сега ще изгният на реката и един по един ще си ходят.То всъщност истинските гладиатори в това племе бяха Рълев,Радо, Цецо и за малко Мишо.Останалите само въздух под налягане-Ау,Ау,Ау...само вдигаха врява.КрумЧо е голямото разочарование.

    Коментиран от #5

  • 4 Гонсуела

    4 3 Отговор
    Айде стига с тези предварително нагласени игри
  • 5 ......па

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха Хо":

    Сега продукцията като им вкара и стрина Виолета,Крум съвсем ще пощурее и ще изкорени то има треволяк на реката която ще им е постоянното обиталище.
  • 6 Как тази

    8 0 Отговор
    Никол не е отслабнала грам след токова време уж гладуване 😂