Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 16:15 2 651 4

Елвира от "Ергенът" вдига сватба догодина

  • елвира георгиева-
  • ергенът-
  • сватба

Венета и Благовеста ще бъдат шаферки

Елвира Далакова, позната на всички зрители от първи сезон на "Ергенът", отпразнува през уикенда своя 27-и рожден ден.

„Този път празнувах домашно в Пловдив, само с най-близките приятели и Венета от "Ергенът". Изкарахме си много добре, а на другия ден с Венета се разхождахме из Капана“ – сподели за LadyZone.bg Елвира.

В края на септември тя и годеникът ѝ Александър бяха на почивка в Шарм ел Шейх, Египет, като пътуването е било като подарък за предстоящия ѝ рожден ден.

Смених си работата и имах нужда релакс. Починахме си много пълноценно. Бяхме в един комплекс от хотели, който е толкова голям, че ни дадоха карта, за да се ориентираме в него. Там има много коралови рифове и се гмуркахме. Ходихме и до т.нар. Синя дупка. Красиво и магично място, но и опасно, защото много хора са изчезнали там“ – разказа ни Елвира.

Другите забавления, на които са се отдали, са каране на бъгита в пустинята и яздене на камили.

„Имахме обяд в бедуинска шатра, ходихме и до Цветния каньон“ – сподели Елви.

Двамата с Александър са се възползвали и от възможността в курортния комплекс да заснемат фотосесия. Всички снимки можете да видите в галерията най-горе.

Тя и годеникът ѝ Алекс вече са избрали дата за сватбата си – 10 август 2024 г. Тържеството ще бъде в Garden Weddings, Пловдив.

Венета и Благовеста от "Ергенът" ще бъдат шаферки, разкри бъдещата булка.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамид

    3 1 Отговор
    Сбор от куртизанки.
  • 2 Хахаха

    4 1 Отговор
    Работи , берачка на краставици !
  • 3 Аман от чуждо влияние!

    3 0 Отговор
    “Имахме обяд” звучи страхотно български, нали? Баба ти едно време е имала ли, имала обяди о вечери!
  • 4 ха ха Хо

    4 0 Отговор
    Излезли за първи път от село и голЕма фукня.Масово българите вече 30 години пътуват по целия свят а там където са били за тях може и да е нещо голямо но не е нищо особено,че да си заслужава.Фотосесията им е много смешна и е за домашно ползване.