Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 08:51 4 789 29

Руска екстрасенска посочи началото на Третата световна война

  • екстрасенс-
  • ясновидка-
  • инна мишина-
  • трета световна война

Настоящите военни конфликти са само прагът на голяма и кървава война

Руска екстрасенска посочи началото на Третата световна война - 1
Снимкa: Shutterstock

Екстрасенсът Инна Мишина каза, че ескалацията на конфликта между Израел и Палестина е само прагът на голяма война, която ще отнеме много животи.

„Малко преди празника във Франция, който ще се празнува през лятото, през юли, ще започне паника. Светът сериозно ще заговори за Трета световна война и военно положение“, отбеляза ясновидката.

Тя подчерта, че Третата световна война ще започне с конфликта в Израел. Според Мишина войната ще бъде много трудна и кървава, ще отнеме много животи.

Ясновидката предупреди, че Русия не трябва да влиза в конфликт, по-добре е да остане неутрална. Тя подчерта, че почти целият мюсюлмански свят ще хване оръжието. Екстрасенската е убеден, че въоръжените сблъсъци ще продължат не една година, а поне три.

В крайна сметка във войната ще бъдат въвлечени Индия и западните страни, пише "Подмосковье сегодня", цитиран от vesti.bg.

Припомняме, че конфликт в Близкия изток може да доведе до фалит от страна на правителството на САЩ, както и до ядрена война с Иран. За това написа в социалната мрежа X американският журналист Тъкър Карлсън.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен-_ Язовец

    15 1 Отговор
    И преди ПСВ и ВСВ е имало много , но малки военни сблъсъци на различни места.
  • 2 стоян георгиев

    24 8 Отговор
    Соросите нагнетяват напрежение което ще избие в посока световна война
  • 3 Маг

    15 7 Отговор
    Хайде и от мен ! Конфликтите няма да свършат , но краят на света , така , както го разбирате , никой от вас няма да го види. Краят ще бъде през 2896 , при сблъсък с друга цивилизация , но и това няма да бъде край , а ново начало !
  • 4 Во лето 2023

    20 4 Отговор
    Туркия ке падне!
    Българията ке оди напред!

    Дедо Вазов
  • 5 Апокалипсис

    10 3 Отговор
    Ами тя вече се случва ,или вие искате ядерните гьби да видите ! И до там ще се стигне как-то вьрви,но тогава ще е Апокалипсис !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гандалф

    15 7 Отговор
    Мирния стожер сащ...ще направи така...че светът найстина ще влезе в трета световна война...байдан с изказванията си...че сащ е най великата световна нация...тласка света към трета световна война...накратко казано..пушечното месо ще се избива...а великите политици.. скрити в бункерите ..ще пишат речи...ще правят гръмки изказвания...въобще...нищо ново под слънцето..
  • 9 Виц на денят

    8 2 Отговор
    Ясновидката предупреди, че Русия не трябва да влиза в конфликт, по-добре е да остане неутрална.
  • 10 Топла зима

    10 0 Отговор
    Аз пък предказвам 10 градуса над нулата за нова година и повече пияни от трезви хора
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Соваж бейби

    11 5 Отговор
    Ами то по тази логика всички големи хора сме ясновидки ,медиум кой както иска да го разбира.И аз съм логичен медиум от година и половина цял свят сме във война!Където няма военни има икономическа криза,ковид !Чакаме краварника да падне и войната ще свърши

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Армагедон

    2 1 Отговор
    Точно така, а после ще долетят зли извънземни и ще избият всички оцелели. А след ковида, може и някой нов зомби апокалипсис да се случи.
  • 15 Маг

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Понякога нещата излизат извън логиката. Каубойте ще бъдат изядени от чудовището , което хранят в момента - евреите! До 17 години от днес , ще бъде осъществен явен контакт с друга цивилизация. Тогава ще лъсне истината за това , че някои тайни общества са продавали и предавали човечеството отдавна. Включително за експерименти с летален край за хората. Тези тайни общества , се намират при краварите. Така ще започне техният крах !

    Коментиран от #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Маг":

    Споделям вашето мнение на 100 процента,и аз мисля така!
    Подкрепям и хипотезата че сме потомци на изв.цивилизация която кацнала тук на Земята производни от тях ....това е общото с идването им на Земята .Да не влизам в подробности но трябва да му дойде края на змиичарника ,станистите имам в предвид разбрах топчно за какво говорите другата част са в Ватикана

    Коментиран от #24

  • 22 хе хе

    4 1 Отговор
    Световна война няма да има. Екстрасенската ви не чини!
  • 23 Роза

    2 3 Отговор
    Такива публикации носят повече вреда,а не полза!Един Бог знае какво ще се случи,а с тези "предсказания" само излишно се нагнетява напрежението!Още веднъж се убеждавам,че медиите са нож с две остриета-колкото добро носят,толкова и лошо!
  • 24 Маг

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Соваж бейби":

    Така е! Всъщност , магията е , неизвестна за останалите технология ! Затова едно създаване на обикновено същество , като човека , изглежда не само магическо , но и божествено. И упорито не се обръща внимание на факта , че вече човека се е научил да борави с подобни технологии - овцата Доли , инвитро , и др. Или , не е угодно на религиите , да кажат това , което би ги лишило от властта им . Но , нещата се държат под око , още от времената на първите 200 , кацнали на Хермон. Може да видите в нета , многобройни примери за изключване на ядрените оръжия , от НЛО. Та мисля , че Ватикана и всички останали , няма да успеят!

    Коментиран от #25

  • 25 Соваж бейби

    1 4 Отговор

    До коментар #24 от "Маг":

    Всичко си е на мястото както обичам да казвам!За религиите също,не помагат на хората да се развиват умственно а да живеят в приказка да речем .Доказателствата са очевадни на хилядите исторически обекти рисунки и фактите някой неща съществуват не са само плод на фантазия например в книгите на Омир... .Повечето не си задава въпрос какво вижда на стенописи от древни племена те са най истински когато още е нямало войни,писменност и разни писатели шарлатани ,а слуша и се навива какво казва този и онзи ,наивно вярва в обещания за бъдеще в друг живот ..хитро измислен сценарии

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Маг

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "Соваж бейби":

    Да! Не само , че религиите не способстват за развитието на човешката цивилизация , но усърдно пречат на придобиване на познанията. Арабите изгарят прочутата Александрийска библиотека , а християните изгарят на клада всички , които започват да мислят. Науката и досега твърди , че незнае защо настъпват " тъмните векове " , след развитите елинска , и римска цивилизации . Е , аз ще ви кажа - заради възхода на църквата , и методичното унищожаване на светлите умове , от същата тази църква!

    Коментиран от #28

  • 28 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Маг":

    Знам ,едно от доказателствата е Леонардо Давинчи.Спасили са го във Франция,Ватикана е искала да го изгори ...

    Коментиран от #29

  • 29 Маг

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "Соваж бейби":

    Леонардо е бил от групата на последователите , на Тот Амон. Те са го наричали Хермес Трисмегист , а себе си , херметици. Сигурно сте чувала - каквото горе , това и долу. И досега се търсят познания , закодирани в неговите картини. Един от малкото случаи , в които филмите , които гледаме , следват истината!