Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 13:57 1 970 5

Кортни Кардашиян стана майка за 4-ти път

  • кортни кардашиян-
  • травис баркър-
  • бебе-
  • роди

Не е известно точно в кой ден малкият Роки се е появил на бял свят

Кортни Кардашиян стана майка за 4-ти път - 1
Снимкa: Instagram

Кортни Кардашиян и Травис Баркър станаха родители на здраво момченце, съобщава американското списание TNZ, позовавайки се на различни източници, пише "Телеграф".

Името на бебето е Роки Баркър. До момента нито Кардашиян, нито Баркър са потвърдили официално раждането на детето. В понеделник Кортни вече беше забелязана в медицински център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.

Според TMZ няколко деца на Кардашиан вече са родени в тази болница. Освен това терминът беше изчислен за тази седмица. Твърди се, че източник е потвърдил пред сайта, че раждането е предизвикано.



Не е известно точно в кой ден малкият Роки се е появил на бял свят. Въпреки това беше известно, че двамата са искали да имат истинско бебе за Хелоуин.

Бременността на Кортни не мина без усложнения. В началото на септември Кортни разкри в Instagram, че е имало момент, в който нероденото ѝ дете е било в смъртна опасност.

Риалити звездата призна: "Завинаги ще бъда благодарна на моите невероятни лекари, че спасиха живота на нашето бебе.“



Съпругът ѝ Травис Баркър по това време беше на турне в Европа и спешно отмени няколко концерта, за да се върне при жена си и да я подкрепи.

Кортни, която вече има три деца от бившия си Скот Дисик, 40, написа в Instagram: "Като човек, който е имал три много лесни бременности в миналото, не бях подготвена за факта, че ще трябва да имам спешна операция на плода. Не мисля, че някой, който не е минал през подобна ситуация, може да разбере това чувство на страх."


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кортни се кротнала

    1 0 Отговор
    Живо и здраво!
  • 2 Пешо Кюстендилецо

    4 1 Отговор
    Евала, те така изглеждат седесарите като на тая мъжо и. Тоа ако се мерне при овците че фанат уплах и че побегнат прибиранье нема у кошарата. Тоя че е некой връл демократ вегетарианец.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 тука има - тука нема

    3 0 Отговор
    А за Ленчето от Кумлука, дето за 12-ти път оставя бебе за осиновяване нищо не пишете, нали?
  • 5 Гретиния

    4 1 Отговор
    Спрете да ни занимавате с жени , заради които не искам да си направя дори една ч.....