Необходими продукти:
- 500 г свински ребра
- 500 г кисело зеле
- 2 глави лук
- 600 г картофи
- 2 бр. морков
- 2 стръка копър
- 2 бр. дафинов лист
- 2 с. л. олио
Начин на приготвяне:
Ребрата се сваряват в 3 л вода с 1 ч. л. сол и дафиновите листа. Изваждат се и се нарязват на едро.
Лукът се нарязва на полумесеци, зелето – на тънки ленти, а морковите – на ивици с белачка. Зеленчуците се запържват в олиото и се изсипват в супата. Прибавят се и нарязаните на кубчета картофи.
Месото се връща обратно в тенджерата. Вари се, докато зеленчуците омекнат. Супата се овкусява със сол, черен пипер и наситнен копър и се сервира, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ
10:09 26.11.2023
2 българин 777
Коментиран от #3
10:21 26.11.2023
3 Дааа
До коментар #2 от "българин 777":
И задължително маскарпоооооооне във всяка торта. Да не забравя и солената "торта" или солен "кекс".Коментиран от #5
11:53 26.11.2023
4 Шеф Грую
12:49 26.11.2023
5 Механик
До коментар #3 от "Дааа":
Ааа, не така. Аз без киноа, лайм, лимети и рукола, не сядам на масата!Какви са тия недемократични ребра? Колко просташко, начи!
Че и кисело зеле слагат, моля ви се в тая манджа!! Нищо европейско ли не сте научили бе?
Напъвайте на брашно от ларвите на черната намсиквоси. Това е полезно и хранително! И няма "въглероден отпечатък.
Коментиран от #6
12:49 26.11.2023
6 Този коментар е премахнат от модератор.
7 Този коментар е премахнат от модератор.