Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 07:26 7 100 11

Виктория от "Игри на волята" посочи кой е най-големият предател в риалитито

  • виктория пенелова-
  • игри на волята

Вижте какво сподели акробатката след приключването на участието си в екстремното шоу

Въпреки че Виктория Пенелова се представи много добре в оспорвания двубой с Михаил Кръстев, тя се раздели с мечтата си да бъде първата жена победител в “Игри на волята”.

Виктория е въздушен акробат, добър плувец и бивша гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра. Участва в кастинг битка срещу Михаела и въпреки че загуби, влезе в сезон 5 заради забележителното си представяне на Арената.

Ето какво разказа след участието си в риалити формата:

- Кой беше най-големият предател в "Игри на волята"?

- Оууу, чакай, чакай, чакай. Това са такива въпроси. Чакай, че ми е трудно да кажа. Най-големият предател от племето на Старейшините сега е при Гладиаторите. Той е Мартин, просто защото той играеше с твърде много хора и с всички тези хора си стискаше ръцете и им казваше, че играят заедно.

- Кой е най-слабият играч, който все още е в играта?

- За мен най-слабият играч в ТОП 8 е Виолета. Тя има контузии, на повече години е, движи се по-бавно, за разлика от Дунев, на когото не му личат толкова много годините. И явно Чистилището и тези контузии ѝ пречат да бъде на това ниво, на което трябва да бъдат финалистите.

- Ходила ли си без бельо на битка?

- Не, това ще е скучно... Не съм ходила.

- Кой е най-засрамващият ти любовен момент?

- Хахахах, сетих се. Най-засрамващ любовен момент ми е било (смее се), може би, когато съм била с някого и брат ми влиза в стаята. Е, нищо не вижда. Вижда един пашкул, дето се е сгушил да не го видят. (смее се) Ужас. Ами, случката приключи, когато брат ми седна на леглото и дори не излезе от стаята. Седеше си, той даже искаше да дръпне одеялото. И ние седим и... “Да не си посмял да го дръпнеш”.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    18 4 Отговор
    Виктория трябваше да е на финал с Момчи, Благо и Рълев!
  • 2 Булпсихопатъ

    5 11 Отговор
    Обикновена проста просто прости. Абе , вие си знаете.
  • 3 Това беше

    19 4 Отговор
    най достойният участник! Респект за родителите ти!
  • 4 ами,

    8 0 Отговор
    Продукцията я прецака Виктория № 2 като я вкара по средата на сезона,имаше резерви в Чистилището.Можеха битка да им направят за влизане при Стареишините.Тя трябваше да си остане за следващия сезон,или да я бяха вкарали още от началото при Амазонките а не онова лигаво перхидролено Вики №1-излишен персонаж беше.
  • 5 бай Даньо

    3 2 Отговор
    Блазя ви, че гледате и коментирате такива режисирани предавания
  • 6 Лили

    4 1 Отговор
    За първи и последен път гледам този отвратителен и нагласен формат. Радвам се че не съм си губила времето и преди този. Нагледахме се на двете перхидролени злобни циганки които водели социална борба. Вместо да останат заслужаващи хора като Вероника, Крум и Калоян ние гледаме куцата Виолета и дъщеря и че са социални болни от злоба играчи.
  • 7 ами

    8 3 Отговор
    мислех я за умна, ама явно съм сбъркал...най-голям предател бил Мартин, ама сега бил при гладиаторите...и кой го прати там? момчил, който беше изобличен като мошеник, дунев, който с неудоволствие разбра, че е мижитурка...интерсно малката виктория как точно я е предал Мартин? Но в булгарско е така, не търпиш по-умния и всячески се мъчиш да измислиш нещо по негов адрес...грозната лелка повтаря като обезумяла, че мартин бил интригант, а точно тя, на втория ден още, започна да прави коалиции и да омотава съплеменниците си...и когато Мартин и го каза, тя озверя...научила една думичка - лицемер - и я върти като дъвка из устата си, ама явно не разбира значението и...

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Анонимен

    2 0 Отговор
    Абе какво коментирате Виктория вижте днес какво става в играта комарджията Мартин ги побърква, само сега може да се види кой колко струва, единствено Момчил е за играта и то горе долу и той си прави сметката не стратегия сметка всички други са огледало на нашите политици в момента и са на пазар не на игри на волята!
  • 11 Анонимен

    1 0 Отговор
    Абе какво коментирате Виктория вижте днес какво става в играта комарджията Мартин ги побърква, само сега може да се види кой колко струва, единствено Момчил е за играта и то горе долу и той си прави сметката не стратегия сметка всички други са огледало на нашите политици в момента и са на пазар не на игри на волята!