Необходими продукти:
- телешко месо - 800 г;
- лук - 2 глави;
- праз - 1 стрък;
- моркови - 1 бр.;
- целина - ¼ глава;
- червено вино - 100 мл;
- олио - 50 мл;
- сол - 1 ч.л.;
- черен пипер - 1 ч.л.
Начин на приготвяне:
Нарязаното на парчета месо овкусявате със сол и пипер. Нарязвате почистените зеленчуци на средни парчета.
В купа разбърквате добре месото, зеленчуците, виното и олиото и изсипвате всичко в плик за печене, като го надупчвате на няколко места.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 60 минути, пише ezine.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 вкусна е
10:12 04.01.2024
2 За супер
10:19 04.01.2024
3 Яяяяя
15:25 04.01.2024
4 Ти си
Аман от фрустрирани жени които се мислят за велики готвачки а на практика едно яйце не може да свари ......
15:41 04.01.2024