Last news in Fakti

10 Януари, 2024 11:15 1 187 3

Защо Джъстин Тимбърлейк изтри всичките си снимки в Instagram?

  • джъстин тимбърлейк-
  • instagram-
  • снимки-
  • бритни спиърс-
  • мемоари-
  • критики

Месец по-рано певецът забрани секцията за коментари под снимките си

Защо Джъстин Тимбърлейк изтри всичките си снимки в Instagram? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк изтри всичките си снимки в Инстаграм, след отзвука от мемоарите на бившата му Бритни Спиърс.

В началото на седмицата феновете му забелязаха, че всичките му публикации са изчезнали, съобщава Page Six. Единственото останало е профилната му снимка. Изданието посочва, че месеци след като забрани секцията за коментари под снимките си, певецът е предприел следващата стъпка - да изтрие всичко.

Макар че хитмейкърът все още не е дал обяснение, през изминалия септември източници потвърдиха пред изданието, че той подготвя нов музикален проект и според тях това е другата причина да изтрие всичко - за да започне на чисто. "Джъстин подготвя албум и планира турне в САЩ", разказа запознат.

Бившият член на групата *NYSNC, беше критикуван, след като Бритни Спиърс заяви в книгата си, че е направила аборт по време на тригодишната им връзка, припомня dir.bg. "Толкова много обичах Джъстин. Винаги съм очаквала, че един ден ще имаме семейство. Просто това щеше да е много по-рано, отколкото очаквах", се пише там. "Но Джъстин определено не беше щастлив. Той каза, че не сме готови да имаме бебе, че сме прекалено млади". В книгата Бритни обяснява, че била принудена да направи аборта вкъщи, за да предотврати изтичането на информация за бременността в медиите. "Плачех и ридаех, докато всичко свърши. Отне ми часове и не си спомням как свърши, но двадесет години по-късно си спомням болката и страха от него." Освен това тя също така твърди, че Тимбърлейк ѝ е изневерявал с "много популярна" жена, докато са били заедно.

След излизането на мемоарите Джъстин от своя страна замина за Мексико заедно със съпругата си Джесика Бийл и двете им деца. Завърна се, когато скандалът започна лека-полека да отшумява. През декември присъства в шоу в Лас Вегас, където изпя песента "Cry Me a River", за която се говори, че е за Спиърс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    2 0 Отговор
    Премести го тоя е последния който ме интересува
  • 2 Инкогнито

    0 0 Отговор
    Заради теб ги е изтрил за да не го ревнуваш и сега ше ти прати частен самолет да те вземе от летище София и да те откара до Хаваите.
  • 3 Я го знам !

    0 0 Отговор
    Щото се е снимал с Мондьо как го шлайфа на къси пасове.