Last news in Fakti

13 Януари, 2024 13:04 2 377 6

Лейди Гага записва нови песни в студио... по гащи (СНИМКА)

  • лейди гага-
  • по гащи-
  • нови песни

На снимката се виждат овехтелите й бедра

Лейди Гага записва нови песни в студио... по гащи (СНИМКА) - 1
Снимкa: БГНЕС

Лейди Гага не е пускала нови парчета от дълго време. След турнето си през 2022 година изпълнителката буквално изчезна в музикално отношение. Очевидно сега певицата има нова страст и това са филмите. С нейно участие излизат хит след хит.

Когато Брадли Купър реши да направи своя режисьорски дебют през 2018 г., никой не очакваше, че ще бъде толкова успешен. Филмът „Роди се звезда“ получи 8 номинации за Оскар и беше включен в различни списъци на най-добрите филми на годината. Лейди Гага играе главната роля в него. Оказа се, че певицата има отлични актьорски умения. Гага спечели Оскар за саундтрака си към „Роди се звезда“.

От този момент нататък светът на киното буквално засмуква певицата. Тя вече има няколко много успешни филма. Освен това в най-очаквания филм на тази година, „Жокер: Лудост за двама“ именно тя играе главна роля.

Въпреки огромния ѝ успех във филмите, феновете се надяват, че Гага няма да се откаже от музиката заради кариерата си на актриса.

Наскоро Гага зарадва феновете си с нова снимка от звукозаписното студио. Очевидно певицата все още работи върху нова музика. За това обаче на пръв поглед ежедневно събитие изпълнителката взриви мрежата със скандален кадър в необичайно облекло.

Лейди Гага беше облечена с дълъг пуловер на райета и ботуши с ток на платформа. Такова дръзко мини извади на показ най-проблемната част от тялото на певицата - не много добре изглеждащите ѝ бедра. Изненадващо е, че тя не обърна внимание на това.

Певицата има връзка с предприемача Майкъл Полански. Те се срещат от 2020 година и планират да сключат брак. Все още Гага не е минавала под венчилото с нито една своя половинка. За сметка на това има няколко годежа зад гърба си, които обаче завършват с раздяла, преди да каже заветното „да“, припомня jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анелия Андреева

    9 1 Отговор
    Ако ще и по без гащи да ги записва! Важното е,че има записи.
  • 2 Ко речи?

    14 0 Отговор
    Ъ?! Кат почни да ги праи без гащи, тогаз съ обадети.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Жайме

    10 0 Отговор
    И защо да не изглеждат добре бедрата й????? Ако се обърне с гръб,ще видите,че изглеждат повече от добре,включая и Д-то.
  • 5 да въ либа в умрелия сайт

    11 1 Отговор
    да фалирате дано
  • 6 киро тъпото

    1 1 Отговор
    Тая е с патка, който иска да вярва.