Last news in Fakti

13 Януари, 2024 18:04 2 580 2

Джордж Клуни сподели за предизвикателството да си баща на близнаци

  • джордж клуни-
  • амал аламудин-
  • баща-
  • близнаци

По думите му Александър е по-социалният от двете му деца - сестра му Ела е по-сдържана и срамежлива

Джордж Клуни сподели за предизвикателството да си баща на близнаци - 1
Снимка: БГНЕС

Макар да е сред най-известните актьори на Холивуд, Джордж Клуни няма привилегията да се излежава до късно в леглото, както правят повечето звезди, за да изглеждат свежи. 62-годишният актьор наскоро установи, че около 8 часа всяка сутрин се буди от удари по вратата на спалнята си. Но вместо да се изнерви и развика, спокойно пита: “Кой е?”, а от другата страна се чува: “Аз съм Александър Клуни”. Следва бурен смях, а който до този момент не се е събудил в къщата, вече е отворил очи, пише 24chasa.bg.

Инициатор за това шумно начало на деня е 6-годишният син на актьора, който от малък обича да прави номера.

“Когато имаш близнаци, ти ги отглеждаш по един и същи начин, възпитаваш ги еднакво, но те се превръщат в съвсем различни хора. Така разбираш колко малко влияние имаш върху техния характер. Опитваш се да им поставиш някакви граници, да им дадеш неща, в които да вярват, но те са просто различни от това, което си си представял”, разказа Джордж.

По думите му Александър е по-социалният от двете му деца - сестра му Ела е по-сдържана и срамежлива, когато е в компанията на възрастни.

Двамата обаче често правят лудории и се налага баща им да използва актьорския си талант, за да ги спира.

“Те все още вярват и обичат Дядо Коледа, което е много полезно и ме прави щастлив. Когато децата ми се държат лошо, да речем, през юли, внезапно ми се обажда белобрадият старец. Аз казвам: “Здравей, Дядо Коледа, как върви?” А той отговаря: “Всичко е наред. Как са децата?”. На което аз отвръщам: “Ами, не знам. Деца, как сте?”. Те започват да мрънкат и тогава им прощавам. Но всъщност имам един приятел, чийто телефон излиза на екрана като Дядо Коледа”, сподели Клуни пред списание “People”. Според него една от големите “грешки”, които допуснали със съпругата му Амал при възпитанието на близнаците, е, че ги насърчили от малки да учат италиански. Тъй като родителите не говорят този език, децата често го избирали за общуване, когато искат да си споделят нещо тайно.

Преди няколко години актьорът призова публично медиите да не публикуват снимки на близнаците, за да не бъдат изложени на опасност. Той напомни, че майка им Амал е известен адвокат, специализирал в защита на човешките права, и покрай работата си може потенциално да влезе в конфликт с опасни хора. Повечето журналисти се съобразяват с молбата на звездната двойка, но интересът към малките ѝ наследници не стихва.

Не на последно място и защото Джордж Клуни винаги много забавно разказва за предизвикателствата да стане баща на стари години. Когато съпругата му забременява, той е на 56 г. Тъй като трудно се решава на тази стъпка, новината, че очаква близнаци, му изглежда почти като катастрофа.

“Звучеше ми ужасяващо изведнъж и внезапно да стана татко на две деца, а сега това е най-хубавото нещо на света”, спомня си Джордж Клуни, който дълго време имаше славата на вечния ерген на Холивуд и разбивач на женски сърца.

Всичко обаче се променя, когато през 2013 г. негов приятел му гостува с красивата адвокатка Амал Алмудин.

“Най-смешното беше, че майка ми и баща ми също бяха на гости и просто си говорихме всички цяла нощ. Получих нейния имейл, защото изпрати снимки на родителите ми и така започнахме да си пишем. Не знаех дали иска да излезе с мен. Просто мислех, че сме приятели”, разказва актьорът.

Три месеца по-късно обаче са забелязани да вечерят в Лондон. След това отиват заедно на сафари в Кения. Клуни снима Амал как се усмихва на жирафи. Докато гледа една от фотографиите, изведнъж осъзнава, че иска да се ожени за нея. Предлага ѝ брак и само година след запознаването им в неговата къща до италианското езеро Комо се женят. Много хора смятат, че ще са поредната бързо разпаднала се звездна двойка, тъй като и двамата са прекалено заети професионално, но ослепителната Амал намира начин как двете неща да вървят добре ръка за ръка. Започва често да придружава съпруга си на премиерите на филмите, в които участва. Бързо се превръща в любимка на фотографите около червения килим заради безупречния си стил и чар.

“Тя се изтупва, а аз винаги се срамувам, защото нося нещо, което съм обличал около 1000 пъти”, шеговито подхвърли по време на интервю актьорът, когато за пореден път е питан за впечатляващата визия на жена си. След това разкри как веднъж е бил представен като съпруга на Амал Клуни, но нямал нищо против да бъде понякога и втора цигулка.

Още повече, че покрай родителството трябвало доста добре да си прави сметката в какви филмови проекти участва. Не само защото някои от тях изискват да е далеч от семейството с месеци, а и защото нямал желание да разочарова близките си с някое неподходящо превъплъщение като това на Батман през 1997 г. Той даже забранил на Амал и децата да гледат филма “Батман и Робин”, защото “искал да продължат да го уважават”. Наскоро пък коментира, че едва ли има достатъчно наркотици на света, за да се върне отново да играе Батман, макар точно това да е любимият супергерой на неговия син.

Последният му филм “Момчетата в лодката” разказва историята на университетски отбор по гребане от Вашингтон, който печели Олимпийските игри в Берлин през 1936 г. Джордж Клуни не играе, а е режисьор и продуцент. Той все по-често предпочита да е зад камерата, тъй като това по-добре кореспондира с останалите му бизнес начинания.

Дори и без нови роли притежава 500 млн. долара

Джордж Клуни продължава да е сред най-печелившите звезди без дори да е имал впечатляващи роли във филми през последните години. Състоянието му се оценява на около 500 млн. долара.

Причината е, че Клуни умее да осребрява своята популярност. Освен че се снима в скъпи реклами, той с лекота заема и различни позиции в киноиндустрията като продуцент, режисьор и сценарист. При това се справя толкова добре, че е бил номинират в 6 различни категории за Оскар – нещо, което се е случвало само на още един човек в цялата история на американската филмова академия и той се казва Уолт Дисни.

Клуни инвестира умело спечеленото от филми в луксозни имоти по цял свят и различни бизнес начинания. Създава собствена марка текила, която успява да продаде за милиони по-късно. Казва обаче, че много прецизно подбира с какво да се занимава. Случвало му се е да отказва хонорар от 35 млн. долара за ден рекламни снимки на авиокомпания, защото е свързана с държава със спорна репутация.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    4 1 Отговор
    Бъдете Щастливи Сплотени и Обични
  • 2 За мен

    3 5 Отговор
    тази жена повече прилича на мъж, но ... това е само мое виждане навярно ...