Last news in Fakti

25 Януари, 2024 12:12 12 364 2

Как ще ни се отрази първото пълнолуние за 2024 г.

  • пълнолуние-
  • вълче пълнолуние-
  • 25 януари

Фазата на пълнолунието винаги е фаза на големи творчески и емоционални енергии

Как ще ни се отрази първото пълнолуние за 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Първото пълнолуние за 2024 г. ще бъде на 25 януари в 19:54 ч., в 5-я градус на знак Лъв.

Както всяко пълнолуние и това има име, което произлиза от древността, от американските индианци, нарича се „Вълче Пълнолуние“ или "Пълнолуние на вълка", който през този сезон се приближи до селата, за да търси храна.

Фазата на пълнолунието винаги е фаза на големи творчески и емоционални енергии. Емоциите се засилват, чиято посока и последици могат да бъдат толкова цветни и разнообразни. Има голям шанс да се почувствате по-емоционално претоварени, пише novini.bg.

Луната се свързва с несъзнателното мислене и когато е пълна, помага да се освободи емоционалният багаж, който вече не ви кара да се чувствате добре. Лъвът е знак, който напълно олицетворява енергията на своята управляваща планета - Слънцето. Осветяващите качества на Пълната Луна, съчетани със светлината на Слънцето, управляващата планета на Лъва, означават, че преди това скритата или затъмнена информация вероятно ще се разкрие по време на това небесно явление. Обърнете внимание на обкръжението си в дните преди и след Пълнолунието, защото може да научите нещо важно за вашите обстоятелства или взаимоотношения, което ще промени пътя ви.

Лъвът управлява 5-ти дом в Зодиака – Домът на радостта и любовта – и като такъв този знак знае как да се забавлява. Лъвът е като вътрешното дете на Зодиака, което трябва да излиза и да си играе и забавлява от време на време.

Като огнен знак, Лъвът е креативен, импулсивен и страстен. Този огън гори ярко в сърцето и насърчава да се поемат рискове и да се следват мечтите, но тази импулсивна енергия понякога може да доведе до неочаквани последици, тъй като Лъвът рядко спира да обмисли действията си, преди да направи ход.

Пълнолунието е време на освобождаване и тъй като Лъвът е свързан с вътрешното дете на зодиака, това Пълнолуние може да бъде до голяма степен свързано с освобождаване от болка или объркване, за които се държи вашето вътрешно дете. Време е да се свържете с вътрешната си мъдрост.

Какво да правите по време на Пълнолунието

Фокусирайте се върху творческа дейност. Пълнолунието може да бъде емоционално време, но също така е идеалното време да изразите себе си и чувствата си. И тъй като Лъвът е толкова творчески знак, вашата муза вероятно ще полети, вдъхновявайки душата ви.

Практикувайте положителни утвърждения. Пълнолунието в Лъв изисква да работите за повишаване на увереността си и един от най-лесните начини да направите това е да практикувате положителни утвърждения. През дните, когато се усеща енергията на Пълнолунието, опитайте се да практикувате мантри за себе си през целия ден, за да увеличите любовта към себе си и самочувствието.

Опитайте да работите с лунен камък и да балансирате Третото око, за да отворите интуитивния си център и да позволите на вътрешната си мъдрост да тече през тялото ви по време на този транзит.

Практикуването на благодарност за благословиите, които Вселената вече е изпратила по пътя ви, само ще я насърчи да ви благослови с още. Благодарността е точно това – форма на магия. Отваря универсалните магистрали и създава прав път към вратата на бъдещето ви, път към бъдещите ви мечти. Писането на списък всеки ден с нещата, за които сте благодарни, без значение колко големи или малки, също ще ви подготви за момента, в който мечтите ви най-накрая се сбъдват!

Пълнолунието в Лъв ви насърчава да споделите любовта, която винаги сте искали, да се поглезите и да дадете на тялото и ума си вниманието и енергията, които заслужават.

Лунен ритуал

Вечерта се уединете в тишина и мълчание. Помислете върху това, което искате да пуснете: да премахнете „мъртвите клони“, които трябва да бъдат отрязани. Напишете списък с всичко, което вече не ви кара да се чувствате добре на лист хартия. След това изгорете листчето, затворете очи и си представете, че отваряте сърцето си за новото и красивото.

Докато медитирате върху тези неща, дръжте близо до гърдите си парче кехлибар, символ на чистота и любов. Можете също така да го носите като висулка няколко дни подред, за да абсорбирате положителните му и балансиращи енергии. Повтаряйте си Мантрата: "Приемам правилния съвет, който идва от Вселената, като винаги оставам себе си."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТИГА БЕ

    1 1 Отговор
    и Вълкът попитал ехото КОМУ НЕ СПИТСЯ В ЕТУ НОЧ ТЕМНУЮ... а ехото отговорило УЮЮ...УЮЮ
  • 2 Идън

    1 1 Отговор
    Ще си пусна,, Wolf To The Moon,, на Ричи и Дуги.