Last news in Fakti

26 Януари, 2024 07:03 1 901 11

Мъж открадна самолет и загина с него ВИДЕО

  • самолет-
  • загинал-
  • сащ

Инцидентът е станал на границата между Тексас и Оклахома

Мъж загина, след като открадна самолет от летище в Адисън, Тексас, след което го разби близо до границата между Тексас и Оклахома в сряда, предаде NBC.

Тексаският отдел за обществена безопасност каза, че самолетът Cessna 172 е бил откраднат от летателното училище на ATP на летище Адисън, на около 15 мили северно от центъра на Далас.

23-годишният Логан Тимъти Джеймс, от Стоксдейл, Северна Каролина, прелетял със самолета повече от 80 мили североизточно към Париж, Тексас, преди да се разбие в полето близо до държавната граница.

Джеймс е бил единственият човек на борда.

Не е ясно дали пилотът е потърсил помощ по радиото или е обявил извънредна ситуация, преди да се разбие.

Запис от контрола на въздушното движение от по-рано по време на полета улови разговор за плановете му.

„Време е ясно да разберете, че няма да слушам всичките ви инструкции и просто се отправям към Източен Тексас", казал той преди да прекъсне връзката.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    15 2 Отговор
    Хамериканецът е крадец по природа, не търсете ум и разум при него...
  • 2 Хохо Бохо

    10 3 Отговор
    САЩ ако знаят какво прави САЩ в САЩ ще нападнат САЩ за да ги освободят от САЩ
  • 3 Механик

    3 1 Отговор
    ГМО-бройлера е забравил, че е летял само на компа.
    п.п.
    Язък за чесничката! Мечта ми е да си имам една такава, но все не мога да прежаля парите за нея.

    Коментиран от #6

  • 4 Уморил се е от

    3 0 Отговор
    живот. То пък един живот…
  • 5 Много добре

    3 1 Отговор
    му се е получило. Истински демокрадец и американджос! Медал посмъртно и денят да се обяви за национален празник!
  • 6 800€ нето в Германия

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Като не можеш да си я купиш, открадни я.... Желая ти приятен полет....
  • 7 след като е казал че няма да ги слуша

    2 2 Отговор
    дали не е свален ? това е често срещано явление в сащ убиват някой и после обясняват на хората как е загинал в инцидент…
  • 8 ама тя излиза догодина

    1 0 Отговор
    Тренирал е за GTA 6
  • 9 Президента

    1 0 Отговор
    То е ясно, че като е наближил границата са го свалили с ракетка, след това за да не стават излишни скандали и накърняване на великото им "достойнство" казват, че сам си е паднал или случайно докато е летял, друга случайна ракета с неидентифициран изпращач разбира се се е блъснала супер случайно точно над границата в бягащия самолет.
  • 10 По темата и малко за ПланЪТ

    0 0 Отговор
    веднъж гледах клип на чернокож човек в щатите , как паркира колата си пред къщата и излиза, там са жена му и малко дете, куките по някаква причина дойдоха с насочени пистолети към него и му казаха да не мърда, той вдигна ръце и каза ок - но без да иска си закачи дрехата на вратата на колата и леко залитна. И като се почна батко, спирах клипчето и го пусках няколко пъти за да преброя колко пъти стреляха. Преброих 14 изтрела - жена му падна над него да реве, докато умира, а те насочиха пистолет и към нея с думите - отдръпнете се от тялото, защото ще се наложи да Ви застреляме и вас. Ясно се виждаше ,че чернокожия няма никакъв умисъл да бяга, да вади оръжие или да прави каквото и да било друго. Директно 14 изтрела в тялото му. Представете си пък ако пуснат куки-дронове с оръжия или хуманоидни роботи - ще стане страшно и то точно като по филмите. Ясно е ,че тоя е свален и убит от граничните. Там убиват за какво ли не ,а тука говорят как искали ЕС да трият досиетата на престъпници, изнасилвачи, убиици и т.н. сволач за да могат необеспокоявани да си издевателстват над онази част от народа, която съответно ги търпи. Плана за унищожение на България си е в сила вече над 30 години и постоянно си се изпълнява малко по малко, докато изчезнам от картата.
  • 11 Дарвин

    0 0 Отговор
    Една награда от мен.