Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 16:16 2 209 1

Новолуние във Водолей на 10 февруари - време за промяна

  • новолуние-
  • водолей-
  • 10 февруари-
  • промяна

Това новолунието представлява ключов момент в нашето търсене на лична реализация и самоконтрол.

Новолуние във Водолей на 10 февруари - време за промяна - 1
Снимка: Shutterstock

Второто новолуние за тази година ще освети небето в събота, 10 февруари в 00:59ч. По това време то ще се намира във Водолей в 20°41 градуса. Този въздушен знак ще донесе вятъра на обновлението, приключенията и независимостта през този период. Всички астрологични знаци ще се окажат повлияни от авангардната и оригинална енергия на Водолея.

Новолунието е синоним на метаморфоза и обновление. Момент, който ни подтиква да предприемем промените, необходими за бъдещите ни постижения. От духовна гледна точка, новолунията са чудесни за засаждане на семена и проявяване на нови идеи. Новата Луна във Водолей предвещава началото на нов цикъл, пълен със свежест и прераждане! В това време пътят на свободата ни зове, готови сме да запретнем ръкави за ново начало. Когато Луната и Слънцето се съберат, вратата се отваря за събития, които носят нови идеи, желания и надежди.

Това Новолуние ще квадратира Уран. Сложна планета, която ще даде толкова положителна енергия, колкото и лоши вибрации. Докато новолунието е синоним на ново начало, Водолеят е знакът на иновациите, Уран е планетата на революцията и промяната. По този начин не можем да кажем, че това е денят, в който се предполага, че всичко ще върви по план, тъй като Уран е известен със своето неочаквано поведение и изненади, пише novini.bg. Тази астрална конфигурация обявява стартирането на авангардни проекти, подчертавайки значението на еволюцията в нашия начин на живот и мислене. Социалните движения могат да приемат нови форми. Този период обаче разкрива и нашите вътрешни борби. Дори и най-прагматичните умове ще се изправят пред емоционални предизвикателства.

Секстилът между Юпитер и Сатурн носи нотка на оптимизъм с обещание за икономическа стабилност. Могат да бъдат въведени конкретни мерки за укрепване на икономиката, като се насърчава устойчив и отговорен растеж.

Квадратът между Юпитер и Меркурий обаче ни предупреждава срещу интензивни идеологически дебати и дезинформация. Под влиянието на този аспект ни е обещано известно разсейване, което може да намали способността ни да наблюдаваме и възприемаме. Преговорите могат да изпаднат в задънена улица, изисквайки новаторски компромиси, за да се продължи напред. Също така, тази енергия носи вълни от прекомерен оптимизъм или песимизъм, в зависимост от това какво "докосва" Юпитер в живота ви.

Новолунието във Водолей представлява ключов момент в нашето търсене на лична реализация и самоконтрол. Ускорението продължава, много светлини ще светнат зелено, за да позволят експлоатацията на динамичните енергии, полезни за творението, за импулса на промяната. Трябва да се опитаме да максимизираме този период през следващите месеци на годината, защото той има добри динамични фази, които могат да бъдат намерени на различни нива от живота ни!

Оставете се да бъдете водени от желанието да бъдете различни, да бъдете оригинални. Разбийте веригите на рутината и събудете това, което може да е заспало. Не чакайте пасивно чудеса, а активно пристъпете към възможностите, които носи тази енергия.

Ще бъдем насърчени да преоценим приоритетите си, като осъзнаем, че безмилостното преследване на материален успех понякога може да засенчи по-дълбоките и нематериални аспекти на съществуването. В заключение, новолунието е идеалното време да презаредим батериите си, да прегледаме желанията и целите си и да направим списък с желания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненски Моряк

    0 0 Отговор
    Рибите сме постоянно в пълнолуние:))