Last news in Fakti

20 Януари, 2014 15:38 1 829 0

Отлагат сблъсъка между Батман и Супермен с година

  • батман срещу супермен-
  • филм-
  • премиера

В момента се пише нов сценарий за филма с Бен Афлек и Хенри Кавил

"Уорнър Брадърс" отложи с близо година продължението на историята за Супермен „Човек от стомана“ (Man Of Steel), за да се даде време на създателите да реализират изцяло своята нова визия и концепция на филма „предвид сложното визуално естество на историята", заявиха от филмовата компания.

"Батман срещу Супермен" трябваше да излезе по кината през юли 2015 г., но премиерата е била отложена за 6 май 2016 г.

В свое изявление говорителят на „Уорнър“ отбеляза: "Знаем, че филмът се очаква с голямо нетърпение. Ние също сме нетърпеливи да видим какво ще сътвори Зак Снайдър и как ще срещне двамата супергерои“.

Бен Афлек ще се появи във филма като Батман, докато Хенри Кавил е настроен отново да се превъплъти в ролята на Супермен. Ейми Адамс ще се завърне като Лоис Лейн.

От кинокомпанията информират, че в момента се пише нов сценарий за филма. Негов автор е Крис Терио, работил с Афлек над филма "Арго". По какви причини е било решено да се пренапише сценарият, не се съобщава.

Вместо филма "Батман срещу Супермен" от "Уорнър брос" ще предложат на зрителите през юли 2015 г. нов филм за Питър Пан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА