Last news in Fakti

21 Януари, 2014 12:07 4 321 1

Влюбената Мика Стоичкова

  • мика стоичкова-
  • влюбена-
  • снимка-
  • иво аръков

Дъщерята на Христо Стоичков публикува специален любовен статус в социалната мрежа

По всичко личи, че отношенията между Мика Стоичкова и Иво Аръков се развиват повече от чудесно.
Чаровната дъщеря на Христо Стоичков публикува специален любовен статус в социалната мрежа, който гласеше: "Да обичаш е нищо... Да бъдеш обичан е нещо... Да обичаш и да бъдеш обичан е всичко!".  Разнежващите слова бяха публикувани заедно с нейна снимка.

Повечето от почитателите и последователите й харесаха фотоса и одобриха написаното към него, като забелязаха, че любовта просто струи от Мика.

"Личи си и е вярно - дай боже всекиму!", "Голяма истина" и „Много вярно“ бяха само част от коментарите, които се редяха под снимката.

Явно е, че Мика и половинката й Иво Аръков са наистина влюбени. Преди дни двамата се завърнаха от Америка, където прекараха новогодишните празници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Браво на момичето. Много хубави заключения. Но това е само началото....Съвсем не е всичко, дано го разбере безболезнено.