Last news in Fakti

21 Януари, 2014 12:54 1 170 0

Виктория Бекъм се отказва завинаги от Spice Girls

  • виктория бекъм-
  • spice girls-
  • мода

Пош Спайс е щастлива със сегашната си кариера в модата

Те зарадваха феновете си по целия свят, когато се събираха отново, за да пеят на Олимпийските игри Лондон 2012. Но въпреки многобройните слухове, че Виктория Бекъм, Ема Бънтън, Мел Би, Мел Си и Гери Халиуел могат да се съберат отново и да възкресят „Spice Girls“, Пош Спайс категорично заяви веднъж завинаги, че няма да се върне, пише „Дейли мейл“.

"Аз никога няма да го направя отново", заяви Виктория пред италианското издание на списание "Венити Феър", за което позира преди дни.

"За мен беше голяма чест да пея на голямата сцена през 2012, но не бих го направила отново. Това беше точният момент да благодаря на всички и да приключа с това завинаги. Хубаво е да знаеш кога е време да напуснеш партито"

39-годишната дизайнерка добави, че сега нейната основна страст е модата, но въпреки това музикалната й кариера е дала силен тласък на сегашните й занимания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА