Last news in Fakti

30 Януари, 2014 14:06 2 322 1

Селена Гомес прежали Джъстин Бийбър?!

  • селена гомес-
  • джъстин бийбър-
  • гадже-
  • остин махоун

Певицата е хванала ново гадже с помощта на дружката си Тейлър Суифт

Селена Гомес си има ново гадже. Изглежда певицата вече е прежалила така обичния си Джъстин Бийбър и сега се среща с колегата си Остин Махоун, пише „Екзаминър“.

Остин Махоун е певец, но децата по цял свят го познават заради кариерата му в телевизионния канал на Disney, от където всъщност тръгва и славата на Селена.

Двамата бяха забелязани заедно още през юни в Дисниленд, но тогава Селена се държа на разстояние и обяви, че двамата са само приятели. Тогава те може да са били само приятели, но източници, близки до двойката твърдят, че това приятелство се е превърнало в нещо много повече сега. Те бяха забелязани да излиза от концерт този уикенди да се качват в една и съща кола.

Дружката на Гомес Тейлър Суифт, всъщност е "виновна" за пламналата искра между звездите, тъй като Остин е неин добър приятел.

Тази нова връзка може би ще държи бившото гадже на госпожица Гомес на страна от нея, което би й се отразило добре, имайки предвид новата скандална слава на Джъстийн Бийбър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    има на какво да го научи