Last news in Fakti

4 Май, 2024 10:29 2 498 8

Защо Джордж Клуни и Джулия Робъртс никога не са били гаджета?

  • джордж клуни-
  • джулия робъртс-
  • двойка-
  • гаджета

И двамата са единодушни, че съдбата е наредила нещата така, че мисли за нещо повече от приятелство така и не са се появили

Защо Джордж Клуни и Джулия Робъртс никога не са били гаджета? - 1
Снимка: БГНЕС

Джордж Клуни и Джулия Робъртс споделят може би най-известната friend zone история в холивудските среди. Химията между двамата актьори, които са си партнирали в множество филми, е неоспорима, но въпреки това те никога не са били романтично свързани. Те поддържат дългогодишно приятелство, а семействата им са толкова близки, че децата на Клуни наричат актрисата с ослепителна усмивка леля Джуджу, пише edna.bg.

В интервю за Access Hollywood през 2022 г. Клуни и Робъртс открехват вратата на взаимоотношенията си, като обясняват защо никога не са били двойка. И двамата са единодушни, че съдбата е наредила нещата така, че мисли за нещо повече от приятелство така и не са се появили.

„Джулия винаги беше във връзка или пък аз бях във връзка. Също много бързо станахме приятели“, споделя Клуни. Екранната му партньорка пък добавя, че никога не се е налагало да водят труден разговор за изясняване на отношенията.

За първото си впечатление от Робъртс, Клуни разказва, че тя го е накарала да се смее, а актрисата на свой ред си спомня, че колегата ѝ е направил впечатление като „любезен“. Звездите посочват и качествата, които ценят най-много един в друг - Клуни хвали колежката си за нейната доброта, а тя споделя, че уважава неговата сила на духа.

През годините двамата актьори си партнират в множество филми, най-известните сред които „Бандата на Оушън“ (2001), „Бандата на Оушън 2“ (2004), „Самопризнанията на един опасен ум“ (2002) и „Пулсът на парите“ (2016). Последната засега лента, в която участват, е романтичната комедия „Билет до рая“. Там те играят разведена двойка, която сключва „примирие“, за да предпази дъщеря си от това да се омъжи за мъж, с когото се е запознала съвсем наскоро.

Защо Джордж Клуни и Джулия Робъртс никога не са били гаджета?
Снимкa: БГНЕС

Около премиерата на филма Клуни и Робъртс споделят и неловка, но забавна случка от снимачната площадка на „Билет до рая“, в която актьорът е трябвало да целуне красивата леля Джуджу пред погледите на съпругата му Амал Клуни и близнаците им Ела и Александър.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Незнам

    4 6 Отговор
    Но на неговото място здраво щях да я изрежа !
  • 2 Въх Услепителна Осмивка

    8 9 Отговор
    Крокодилска уста с конски зъби. Човекът е имал инстинкт за самосъхранение.

    Коментиран от #8

  • 3 тиквенсониада

    12 3 Отговор
    А защо бат Бойко и мис Бикини СА БИЛИ двойка ? Заради къща в Барса ли ? Заради отрочето Ема ? Заради КексА ли ? Защо ли ? Все пак 27-28 години са си разлика !
  • 4 малка му е чурката

    13 3 Отговор
    за тази голема уста.
  • 5 Закон

    2 2 Отговор
    Не се ли наяве..те овреме ,си оставате приятели !
  • 6 на село

    0 2 Отговор
    Леля Джуджа и Жоржи Клоонеи не са се гаджосали,защото не си подхождат умственно и телесно.
  • 7 123456

    0 2 Отговор
    Никога не е късно да опитат.
  • 8 ТАКА СИ Е...

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Въх Услепителна Осмивка":

    ВСЕ ПАК Е БИЛ ЛЕКАР В СПЕШНОТО ....