13 Май, 2024 12:49 1 664 5

Облечена, за да впечатлява: Меган Маркъл сияе в последния ден от посещението в Нигерия

  • мегън маркъл-
  • принц хари-
  • нигерия-
  • тоалети

Херцозите на Съсекс, които пристигнаха в Африка в петък, поддържаха натоварен график по време на обиколката си

Облечена, за да впечатлява: Меган Маркъл сияе в последния ден от посещението в Нигерия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Херцогинята на Съсекс блесна в рокля с принт в стил "халтера", докато присъстваше на мача по поло Nigeria Unconquered в „Лагос Поло Клуб“ заедно със съпруга си принц Хари в неделя.

Тя уверено носеше роклята Johanna Ortiz Summer Counts, която съчета със сандали Burberry и слънчеви очила Heidi Merrick. 42-годишната Маркъл допълни визията си със златни и оранжеви капковидни обеци и няколко сребърни гривни.

39-годишният херцог на Съсекс подхождаше на луксозното излъчване на съпругата си, тъй като беше облечен в черен костюм и слънчеви очила.

Двойката беше заснета да седи сред тълпата, докато наблюдаваше внимателно мача. По-късно те връчиха медали на отбора победител.

Маркъл и Хари, които пристигнаха в Африка в петък, поддържаха натоварен график по време на обиколката си. Рано през деня те отлетяха от столицата Абуджа за Лагос и бяха посрещнати на летището с традиционно танцово изпълнение.

Първият тоалет на херцогинята за деня се състоеше от бяла риза с копчета и традиционна нигерийска пола, която ѝ беше подарена. По-късно тя се преоблече в дълга жълта рокля за събирането в къщата на губернатора на щата.

Актрисата от “Костюмари” избра за визията си семпли токчета и златни бижута, включително огърлица с верижка, наподобяваща тази, която принцеса Даяна носеше по време на посещението си в Нигерия през 1991 г.

Всичките тоалети на Маркъл през уикенда се състоеха от рокли с максимална дължина, включително нейната бомбастична прасковена рокля без гръб по дизайн на Хайди Мерик, която тя носеше в петък, докато посещаваше училище.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    17 1 Отговор
    Е как няма, видяла се е с родата!
  • 2 Последния Софиянец

    11 4 Отговор
    Много грозни цветове и двамата.
  • 3 леля Пенка самотна пенсионерка

    16 3 Отговор
    то и аз ще сияя ако съм фанала некой богаташ като тоя убавец, дето ако не беше принц жена нямаше да види
  • 4 Тази жена,

    11 0 Отговор
    не престана да мъкне рижия по разни сбирки на ч.е.р.н.и.л.к.и!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.