Last news in Fakti

10 Февруари, 2014 13:49 1 895 0

Стефани ще дари сърце за БГ училище в Албания

  • стефани-
  • дари-
  • сърце

Благотворителната инициатива е за изграждане на първо училище за 150-те хиляди българи в Голо бърдо

Бременната певица Стефани, която след месец ще дари съпруга си, футболиста Георги Мирчев с женска рожба, ще рисува сърца за благотворителност, съобщиха от пресцентъра на музикалната й компания.

Идеята е да се изгради първото училище за 150-те хиляди българи в Голо бърдо, Албания. Събитието е тази вечер в ресторант в Студентски град, който също ще подкрепи идеята.

Стефани ще поздрави гостите и с първата българска песен, която е записана и на албански език. Досега никоя от нейните колежки не е пяла и дума на албански. Идеята дошла от топлия прием, който албанците оказали на родната звезда при няколко нейни участия там. Музиката и аранжиментът също са с албански привкус: дело на популярните и талантливи момчета от Revolt Clan.

Часове преди събитието лудият репортер на Милен Цветков - Дани Петканов, се свърза с организаторите, за да изрази своето съжаление, че няма да успее да дари и своето сърце на кампанията, тъй като спешно се е наложило да влезе в болница за операция.

Към инициативата се присъедини и топмоделът Галена Димова с дъщеря си Вики, специалистът по покоряване на дамските сърца Алекс Ломски, както и скандалната Джулияна Гани, която дни преди конкурса "Мис Плеймейт" гръмна в медиите, че победителките са предварително нагласени.

Джулияна за първи път ще се появи пред камерите с годеника си - фитнесинструкторът Роман Стоичков. Красавицата - асистентка на Любо Дилов - син, Александрина Йорданова също ще даде своето рисувано сърце в подкрепа на идеята.

Гостите ще се насладят на мелодичните хитове, изпълнени от Малин Домозетски.

Гостите ще получат специални изненади от немска козметична компания, която ще се включи в благотворителната томбола с безплатен лифтинг за вечна красота и персонална консултация за всеки гост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА