Last news in Fakti

10 Февруари, 2014 19:14 8 094 4

19-годишна мацка прави стриптийз в супермаркет (ВИДЕО)

  • стриптийз-
  • момиче-
  • магазин

Изцепката е част от надпревара в интернет


19-годишно момиче се съблече по бельо в супермаркет, след което изпи кутия с бира, съобщава "Дейли мейл".

Видео клип показва как Ребека Далгий влиза в магазин в английския град Лестър, облечена в палто. Тя се разхожда между рафтовете, преди да спре пред щанда за плодове. Там тя вади от джоба си кутийка бира, след което сваля палтото си. Оказва се, че под него е само по еротично бельо, състоящо се от сутиен и жартиери. Впоследствие мацката изпива бирата пред шокираните погледи на купувачите в магазина.

Изцепката на момичето е част от разразило се съревнование сред младежи в интернет, известно като NekNominate. В тях те трябва да изпият алкохолна напитка по възможно най-шокиращ начин. Началото на надпреварата е дадено в Австралия, като само за няколко месеца тя се превърна в глобален феномен. Множество британски тинейджъри също взимат участие.

Пред „Дейли стар“ Ребека заявява, че никой не я е принуждавал да се съблича в супер маркета. Първоначално тя не е искала да прави своеобразния стриптийз, но впоследствие решила, че просто трябва да се забавлява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 susi

    0 0 Отговор
    Горката Стара Англия! Съвсем оглупя.
  • 2 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Мастията си остава мастия!
  • 3 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    Искала е да стане рекламно лице на въпросната бира и да изкара мого парички
  • 4 S Bogomilov

    0 0 Отговор
    Защо подмина рафта с краставиците...