Last news in Fakti

23 Май, 2024 05:41 2 495 2

Готвач на Гала взе ресторанта на шеф Андре Токев

  • александър балкански-
  • гала-
  • андре токев

Атанас Балкански е сребърен медалист от "Хелс Китчън“3

Един от кулинарите в предаването "На кафе" и сребърен медалист в "Хелс Китчън" сезон 3 - Атанас Балкански, взе ресторанта на шеф Андре Токев в една от пресечките на бул."Витоша", предаде "Телеграф“.

Ремонтът на заведението тече усилено и наши източници ни увериха, че откриването по всяка вероятност ще е до края на този месец.

Помещението дълго време бе стопанисвано от Токев, който има още един ресторант в столицата, но така и не стана ясно защо е затворил този.

Заведението ще е изцяло ремонтирано и с хубава градина, разкриха още запознати. Самият шеф Балкански идвал почти всеки ден, за да наблюдава докъде стигат майсторите.

Преди няколко дни той публикува снимка с непознато момче, което по всяка вероятност е негов съдружник, а под кадъра написа: "На път сме да се разраснем. На път сме да осъществим още една наша мечта. Поставяме началото на нов проект, за който се подготвяме, работейки рамо до рамо, години наред“.

Наско и съдружникът му стопанисват от няколко години и друг ресторант в София, който върви изключително успешно. Чести посетители на Наско са колегите му от "На кафе“. Балкански е един от най-добрите кулинари у нас, макар да не парадира с това и по-скоро остава в сянка.

Той успя да стане любимец на зрителите и по време на участието си в Хелс Китчън, където обаче се наложи да се задоволи с второто място, а победата грабна Реджеп Бадев. Днес обаче Наско може да се похвали, че е един от най-успелите участници във формата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    4 5 Отговор
    Откакто Русия забрани на Великобритания да лови риба в нейните морета, храната в Европа стана скъпа и безвкусна.
  • 2 Механик

    7 2 Отговор
    Милчооооо, фамилните имена също се изписват с главна буква, Милчоооо!
    От де са ви събрали толкова неграмотни тук, направо се учдя.