Last news in Fakti

25 Май, 2024 11:14 1 779 9

Кейт Мидълтън продължава битката с рака, остава скрита заради химиотерапията

  • кейт мидълтън-
  • рак-
  • химиотерапия-
  • кралско семейство-
  • диагноза-
  • принц уилям

Съпругата на принц Уилям може да остане далеч от обществените ангажименти до края на годината

Кейт Мидълтън продължава битката с рака, остава скрита заради химиотерапията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън има риск „да не се появява публично през останалата част от годината“, тъй като продължава химиотерапията ѝ срещу неназования рак, от който се лекува, твърдят източници от кралското семейство.

„Хората, организиращи публичните събития на монархията, ми казаха, че програмата на Кейт за тази година е празна. Няма нищо планирано. Тя може да не се появява публично през останалата част от годината“, каза кралски източник пред The Daily Beast.

Вътрешният човек отбеляза, че дворецът е наясно, че продължителното отсъствие може да доведе до допълнителни спекулации за състоянието на принцесата: „Не бих изключил друго видео съобщение, в което да се дадат подробности за нейното здраве. Това се оказа много ефективен начин за комуникация с общността“.

42-годишната принцеса на Уелс не се е появявала публично, откакто разкри диагнозата си рак на света през март, макар интересът към състоянието ѝ да е огромен. Припомняме, че във видео изявление, последвало фотошоп скандал с нейна снимка с децата ѝ, тя каза, че лекарите са открили рака ѝ по време на планирана коремна операция през януари и отбеляза, че сега е в ранните етапи на „курс на превантивна химиотерапия“.

По-рано този месец принц Уилям сподели друга информация за състоянието на съпругата си, докато посети болницата St. Mary’s Community Hospital на островите Сили. Бъдещият крал заяви, че е оптимистично настроен за здравето на съпругата си.

Кейт не е единствената кралска особа, която се сблъсква със здравословни проблеми, тъй като 75-годишният крал Чарлз също разкри диагнозата си рак през февруари, а Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк, се бори с агресивен рак на кожата.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    Дано се оправи жената! Здравето е най голямото богатство!

    Коментиран от #3

  • 2 Маг

    7 4 Отговор
    Казах ви , че тази година ще видите смъртта на владетели ! Президентът на Иран не е изпълнил квотата на моето предсказание !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 а бе

    2 1 Отговор
    Баламурник и стар пръч ерген кво те бърка да пишеш по цел ден цинизми умрял човек?
  • 5 Гатанка

    3 2 Отговор
    Защо я уби Уилиам? И защо все още не в затвора?

    Коментиран от #8

  • 6 n√Варна

    1 3 Отговор
    Баба ми казваше, че всички болести са от уроки или на нервна почва.
    Токова много показваха принцесата за щяло и нещяло, че много е вероятно зли очи да са я урочасали!
    Ако не вЕрвате, питайте врачката на Берлускони!
  • 7 Лейди Ди

    0 0 Отговор
    би имала друго поведение
  • 8 ???

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гатанка":

    И аз имам такива съмнения ...
  • 9 Констатираща

    0 0 Отговор
    От рак никой не е застрахован. Той се дължи на много фактори - срив на имунната система, хронични вредни въздействия на околната среда, грешки в диетичните навици и начин на живот, генетично предразположение, някои лекарства и други. Освен основното лечение, трябва коренна промяна в начина на живот и хранене, за да има положителни резултати от лечението. Трябва да се повиши защитната функция на организма чрез здравословна диета и начин на живот. По мои наблюдения, най-ефикасна и безвредна е диетата на д-р Будвиг и каменното масло, но съчетни с много плодове и зеленчуци, особено от семейството на Кръстоцветни и богати на каротин, антоцианини плодове и зеленчуци - домати, моркови, тиква, кайсии, червено цвекло, листни зеленчуци.