Last news in Fakti

14 Февруари, 2014 12:00 1 193 0

Миро е водещ на романтично шоу за любов

  • миро-
  • шоу-
  • любов-
  • наистина любов

Предаването ще проследи любовта и ще се опита да покаже колко далеч би стигнал човек за нея

Певецът Миро ще се изяви в ролята на водещ в шоу, посветено на най-силната емоция - любовта, което стартира тази пролет, съобщават от bTV.

Шоуто „Наистина любов”, е телевизионен проект, който дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, съпруг(а), гадже и т.н.

Предаването ще проследи в дълбочина това универсално чувство във всичките му проявления и ще се опита да покаже колко далеч би стигнал човек в името на любовта. Зрителите ще видят как любовта триумфира над нещастията, ще опознаят същността на безусловната обич, ще станат свидетели на зрелищни прояви на любов и привързаност и ще видят какво означава романтика в онлайн пространството. Във всеки епизод на предаването екипът ще отдаде почит на чувството, което крепи човешкото  съществуване.

„Миро е един от най-вдъхновяващите хора, които познавам. Той е интелигентен, одухотворен и талантлив. Убедена съм, че ще се чувства наистина щастлив на територията на любовта”, споделя Наталия Симеонова, която ще бъде активна част от екипа на шоуто и винаги ще стои до Миро, на когото ще предаде своя дългогодишен опит, натрупан в предаването „Море от любов”.  

Предаването е по лиценз на световното шоу All you need is love, реализиран е в над 20 страни по света, сред които Холандия, САЩ, Белгия, Финландия, Италия, Португалия, Великобритания, Испания, Аржентина, Швеция, Турция, Мексико, Полша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА