1 Юни, 2024 14:22 2 097 6

Дженифър Лопес отмени лятното си турне

  • дженифър лопес-
  • турне-
  • отмени

Вижте каква е причината

Дженифър Лопес отмени лятното си турне - 1
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес отмени лятното си турне в Северна Америка, което трябваше да бъде първото ѝ от пет години, седмици преди да тръгне на път, съобщава USA TODAY. Поп звездата направи съобщението в петък в своя бюлетин за фенове On The JLo.

„Представители на Live Nation обявиха днес, че турнето на Дженифър Лопес в САЩ през лятото на 2024 г. „THIS IS ME...LIVE“ е отменено. Дженифър си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели,“ гласи бюлетинът.

Изявлението беше последвано от лична послание „Специално съобщение до моите JLovers OnTheJLo“:

„Аз съм напълно отчаяна и съсипана от това, че ви разочаровах. Моля, повярвайте ми, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно,“, написа Лопес.

"Обичам ви всички толкова много. До следващия път..."

Турне бе част от мултимедиен проект на Дженифър Лопес, на който тя трябваше представи новия си албум и едноименен филм.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее...

    8 2 Отговор
    Поредната халтурка ще закъснее - голям праз!
  • 2 мани беги

    7 1 Отговор
    И ся ще обвини мъжа си, като оная кyкувица Джоли
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Перо

    8 1 Отговор
    С това Дж. Лопес прекратява активна дейност на 54 г. и няма да умре на сцената или да я държат на стол за награди от Гинес за възраст! Никога не е късно да станеш за резил, като нашите културтрегери, които са на държавна заплата, персонална пенсия и участват в безброй реклами и кичозни ТВ шоута, поръчкови филми с едни и същи “актьори” и различен сюжет!
  • 5 Име

    1 0 Отговор
    Без добри нови песни, трудно ще напълни залите. Продуцентите може да са я подвели. Трябва време да се подготви, а винаги е добре да си сред хора, които те обичат!
  • 6 Ти да видиш

    2 0 Отговор
    Па таа скумрия кой я слуша???