2 Юни, 2024 08:42 2 700 4

Ненчо Балабанов показа малката си дъщеричка за пръв път

  • ненчо балабанов-
  • дъщеря-
  • катрин русева

По повод Деня на детето

Тв водещят и актьор Ненчо Балабанов и прекрасната му жена Катрин Русева показаха малката си дъщеричка - Алина. Тя се роди през ноември миналата година и досега родителите не я бяха представяли публично. Поводът за промяната е Денят на детето.

"Честит празник на всички деца! Нека създаваме моменти, на които да се радваме като деца, нека се любуваме на малките неща като деца, нека запазим детската радост в сърцата си и покажем на нашите деца, че този свят е пълен с приятни изненади и добри хора, а ние ще го направим още по-добър с добри дела ! И нека децата ни припомнят за по-първичните емоции и нека ни накарат да забравим за прекалено високите летви и граници, които си поставяме !", написаха Ненчо Балабанов и Катрин Русева и публикуваха страхотна снимка на семейството си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жайме

    3 7 Отговор
    Две котенца вкъщи! Да са му живи и здрави на Ненчо браденчо!

    Коментиран от #2

  • 2 ???

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жайме":

    Браденчо?
  • 3 Коровиев

    11 0 Отговор
    Какви са тези хора и защо ни занимавате с тях???
  • 4 лют пипер

    1 2 Отговор
    Ненчо е с брада и не се бръсне. Това е написал човекът.