Last news in Fakti

2 Юни, 2024 13:46 4 555 26

Митьо Очите вдига пищна сватба тази есен

  • митьо очите-
  • сватба-
  • дъщеря-
  • бургас

Наркобосът омъжва малката си дъщеря за сина на Пеню Мечков от ГЕРБ

Несебърският наркомафиот Димитър Желязков – Митьо Очите подготвя пищната сватба на малката си дъщеря Ивелина, която ще се състои тази есен в 5-звездния бургаски хотел „Приморец“, научи „Уикенд“. Точната дата на венчавката на 25-годишната наследница на Морския Ал Капоне все още не е уточнена, но запознати твърдят, че бъдещата младоженка ще каже заветното „да“ на своя избраник Никола или на 21, или на 28 септември, тъй като желанието ѝ е да се омъжи в събота.

Никола, бъдещият зет на Митьо Очите, е 25-годишен и е син на бургаския бизнесмен и бивш общински съветник на Бургас от ГЕРБ Пеню Мечков. На последните местни избори Пеню Мечков не попадна сред кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в морския град, а мълвата гласи, че строителният предприемач е бил „разжалван“ от партията на Бойко Борисов именно заради връзката на наследника си с дъщерята на Митьо Очите.

Ивелина и Никола живеят на семейни начала от около 2 години в просторен апартамент в непосредствена близост до Морската градина в Бургас. Жилището е предоставено на младите влюбени не от Митьо Очите, а от неговия бъдещ сват Пеню Мечков, който според запознати вече въртял общ бизнес с Морския Ал Капоне и двамата строели баровски летни вили в село Кощарица.

 

Ивелина, по-малката дъщеря на Митьо Очите, за разлика от кака си Станислава, не е ангажирана с престъпния бизнес на татко си и рядко може да бъде засечена в Слънчев бряг и в Несебър, където се разпростира влиянието на Димитър Желязков. Нейният възлюбен Никола обаче вече усвоява тънкостите на строителния бизнес и скоро му предстои да построи първата собствена жилищна кооперация в Бургас, разкриват запознати. Никола и Ивелина са заедно още от ученици и макар за 7-годишната си връзка да са се разделяли нееднократно, вече са решили да създадат собствено семейство. Засега обаче

Ивелина не е бременна, противно на слуховете, които обикалят Слънчев бряг.

Двете дъщери на Митьо Очите – Станислава и Ивелина, загубиха родната си майка Тянка в ранна детска възраст, след като на 9 ноември 2001 г. бомба, предназначена за баща им, избухна пред дома им в Несебър и разкъса на парчета съпругата на Димитър Желязков, както и нейния брат Славчо. Мощният взрив с 1,5 кила тротил беше поставен в стара „Жигула“ пред къщата на Желязкови като част от свирепата нарковойна, който се водеше по родното Черноморие. Седмица след жестокия бомбен атентат бяха арестувани Стоян Димитров – Толупа, Иван Рибов и Кероп Погосян. Тримата гният с доживотни присъди в Бургаския затвор.

След смъртта на съпругата си Тянка, Митьо Очите наема за детегледачка на двете си дъщери красавицата от Поморие Антигона, която изпълнява и ролята на домашна прислужница в къщата му. С течение на времето Антигона успява да омае наркомафиота и да се превърне от бавачка в мащеха на дъщерите му.

Блондинката с гръцка жилка в кръвта дари Димитър Желязков с първороден син през август 2005 г., а преди седмица наследникът на Очите, който носи неговото име, беше абитуриент, след като завърши Професионалната гимназия по туризъм „Иван Вазов“ в Слънчев бряг.

За абитуриентския бал Димитър Желязков – младши пристигна на сборния пункт на гимназията с черно „Ламборгини Авентадор“ - първият модел с 12-цилиндров двигател. Возилото със заводска цена от над 1 млн. лв. не е собственост на баща му, а е взето назаем. Неофициално се твърди, че то е предоставено на абитуриента от плевенския бандит Камен Балбузанов – Куката, който е пръв приятел на Очите.

В Несебър са на мнение, че Димитър Желязков – младши ще подхване собствен бизнес под шапката на баща си, от когото е наследил не само визията, но и лидерския нрав. Димитър – джуниър си имал собствена банда, съставена от тийнейджъри от Несебър, Поморие, Свети Влас и Бургас, които го приемали като свой „патрон“.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съдията

    66 2 Отговор
    Двата клана ще управляват Слънчака до края на света ,като дават 20% от печалбата на гуруто от Банкя !!

    Коментиран от #10, #12

  • 2 Да са

    13 21 Отговор
    Живи и здрави младите!
  • 3 Какви

    42 0 Отговор
    вести само , каква значимост за обществено......
  • 4 Сватовете

    57 0 Отговор
    и двамата ориентирани еднакво към парите - строителство и дрога !
  • 5 на бокото хорицата пак да си преизбират

    40 0 Отговор
    за да процъфтява статуквото и затова над милион бг отидоха навън и няма да се върнат
  • 6 Българка

    80 3 Отговор
    Значи всички знаят КОИ са престъпниците.Те самите не се крият и водят охолен, бляскъв живот с мръсни пари. НиКОЙ не ги разследва, ниКОЙ не ги обвинява, ниКОЙ не ги съди. А по глава от населението полицаи и прокурори България е първенец не само в Европа, а и в света. Това е стабилното евроатлантическо управление на ОПГ ГЕРБ-ДПС. Пълен разпад на държавата и разцвет на мафиотите

    Коментиран от #15

  • 7 Всеки баща

    7 12 Отговор
    И дъщерите имат право на щастие. Независимо кой какво работи. За някой страни трябва чисто досие и може би грешка в ЕГН и името. Добро работно досие 10 години и више образувание За да заживеят младите без проблем нов живот с добре платена работа. А другото с честни доходи всичко може да се купи. А на бебето стандартна сметка в фацария. Успех
  • 8 00014

    40 0 Отговор
    Изпран от "некорумпираното правосъдие" ....
  • 9 Все тая

    27 1 Отговор
    Мафиотски въжделения. ГЕРБ, СИК , Мик 🥵
  • 10 защо

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "съдията":

    всички си мислите че този простия боко е най-отгоре??? та той дори е под митьо очите но си личи че добре са ви заблудили за да не търсите истинските престъпници а само послушните слуги…
  • 11 Сеирджия

    22 2 Отговор
    За Митьо Катетъра ли става дума, тъй като не е съвсем ясно?
  • 12 А кой

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "съдията":

    стои по-горе от Бацев йерархията?
  • 13 акт

    22 0 Отговор
    Tози не е ли в заттвора? Или не го ли утрепаха конкурентите или тойги унищожи?

    Българското павосъдие и МВР активно действат.
  • 14 Има някаква Грешка

    19 0 Отговор
    Този Очите
    Викат че бил почетен
    Бизнесмен.

    Само тука е Наркобос
  • 15 За това на изборите

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Партия Величие
  • 16 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    23 0 Отговор
    Ех, да беше жив Марио Пузо, щеше да напише Кръстникът в български многовариантен роман - по един роман за очите, за тиквата, за шиши, за Доган, за Сарафов!
  • 17 ХХХх

    10 1 Отговор
    От едната крайност отидохме в другата. Каквото семе посееш, такова ще изникне. Донякъде явно трябва да си бандит в днешно време, за да върви напред човек, ако не си в бг и на запад умирате. Българките омъжени на запад с деца си имат богати бандити. Очи да видят, но тук в бг е робство с 800 лева, а и навън скъпи квартири и дръгите като митю навремето наети от някого да вършат мръсните им поръчки, днес са на първите страници. Въпрос на вкус и младите да не се лъжат, те си имат хора, но ти едно дребно да откраднеш, ще ви вкарат в решетките и с табелка 1211 у мевъръто
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Демократ

    25 0 Отговор
    Много тъжно и жалко е, че прекрасната ни България е превърната в долнопробна наркодържава, управлявана от мафиоти. На днешния ден се отдава почит на милите ни възрожденци, дали живота си за свята и чиста република и с паметта им се гаврят властимащите. Кирова, съратничка на наркобос от Черна гора и с брат,съратник на страшния наркобос Таки, в момента изпълнява втората по важност в държавата позиция след президента. Такъв срам и позор за България! Всички тези бандити трябва да бъдат наказани най-после и изхвърлени на бунището и имената им забранени и забравени.

    Коментиран от #22

  • 21 Чудо големо!

    12 0 Отговор
    Що не направите раздел - Боклуци и кой иска да си ги гледа тия утайки там.
  • 22 Бегето си е такава от 1878г

    10 0 Отговор

    До коментар #20 от "Демократ":

    Но назад във времето всичко за което говориш е било добре прикрито
  • 23 МИРЮ Е ПИЧ. ПОНЕСЕ СИ НЕГОВОТО

    6 1 Отговор
    КАКТО И НАРОДЕЦА.А ГА ША СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА ПОЛИТИЦИТЕ МАФИОТИ.
  • 24 Елен Парапетски

    5 0 Отговор
    Той с кой номер бюлетина ще участва, искам до го видя премиер на Булгаристан.
  • 25 чисто

    6 0 Отговор
    Не мога да повярвам че не пише: БИЗНЕСМЕНА еди кой си... беше ми писнало да чета и слушам за бизнесмени с осем осъдителни присъди, пет висящи дела и т.н.
  • 26 Боко Праните Гащи

    3 0 Отговор
    Каква приказка, романтика, бляскава история.... Благодаря на Факти. Продължавайте все така.