Last news in Fakti

7 Юни, 2024 07:52 1 730 5

Дженифър Лопес проговори за слуховете за раздялата с Бен Афлек

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • раздяла-
  • брак

Звездата заяви, че в света има много "негативизъм" на фона на спекулациите за крах на брака им

Дженифър Лопес проговори за слуховете за раздялата с Бен Афлек - 1
Снимка: БГНЕС
Дженифър Лопес наруши мълчанието си относно слуховете за раздяла с Бен Афлек. Звездата заяви, че в света има много "негативизъм" на фона на спекулациите за крах на брака им и внезапната отмяна на лятното ѝ турне в САЩ.

54-годишната Лопес похвали феновете си, че продължават да я подкрепят, докато тя се опитва да запази надеждата си. Певицата и актриса заяви, че е "страхотна новина", че новоизлезлият ѝ филм "Атлас" е "отново номер едно в света тази седмица", съобщи Mirror.

Изявлението на звездата дойде, след като тя отмени летния си концерт This Is Me Live в САЩ, броени седмици преди началото му да бъде насрочено.

По-рано бе съобщено, че Джей Ло си "взема отпуск, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели".

Певицата каза, че е "с разбито сърце и съсипана", докато обясняваше причините, поради които е разочаровала феновете си.

Оттогава се твърди, че съпругът ѝ Бен Афлек се е изнесъл от дома им в Лос Анджелис. Източници от САЩ твърдят също, че двойката от известно време живее отделно.

Холивудската звездна двойка, която беше сгодена, преди да се раздели през 2004 г., сключи брак на широко рекламирана сватба през юли 2022 г.

Сватбеното им щастие не продължи дълго, като загрижеността за отношенията им нарасна на фона на снимки, на които Бен изглежда ядосан и некомфортно в компанията на съпругата си. Слуховете продължиха да се разпространяват, след като двойката не беше виждана заедно от месеци. Те се събраха отново, за да гледат детето на Бен - Фин, на училищна пиеса преди дни, пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    9 2 Отговор
    И какво разбрахте от нарушението мълчание за раздялата ,защото аз нищо не разбрах разделени ,не разделени избера сам.

    Коментиран от #2

  • 2 един

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    Че е с "разбито сърце и съсипана",какво повече искаш да ти се обясни!?

    Коментиран от #4

  • 3 бай Даньо

    3 0 Отговор
    Отново топ новината , не на седмицата вече , а на месеца...
    Аман от тези бе, ще кажете че са ни братовчеди или от тях зависи бъдещето на човечеството
  • 4 айде де

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "един":

    Много важно,... едни милионери се правят допълнително на интересни. И кого в частност го е грижа за тях, освен мисирките да измучат нещо от пръстите си и да ни го поднесат, а ние като много заинтересувани да тропаме по клавиатурата и да се заяждаме за нищо
  • 5 абе,

    1 0 Отговор
    Писна ми от новинките за винарната на Джоли/Пит и раздялата на Лопес/Афлек.На никой не му дреме за кахърите им.В крайна сметка кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи.Та и тези така.