Last news in Fakti

14 Юни, 2024 13:32 641 2

Тейлър Суифт обяви кога ще приключи турнето ѝ рекордьор "The Eras Tour"

  • the eras tour-
  • турне-
  • рекорд-
  • тейлър суифт-
  • певица-
  • концерти-
  • край

Певицата е категорична, че след декември 2024 г. няма да има повече удължавания на турнето

Тейлър Суифт обяви кога ще приключи турнето ѝ рекордьор "The Eras Tour" - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Всички, които са се надявали, че турнето на Тейлър Суифт "The Eras Tour" може да бъде удължено до трета календарна година с допълнителни дати през 2025 г., трябва да знаят, че американската певица се отказа от тази идея, като потвърди, че глобалното ѝ турне наистина ще приключи с последните дати в Северна Америка, планирани за декември тази година.

Суифт направи това изявление, докато изпълняваше 100-ната дата от турнето в първата вечер на концертите ѝ в Ливърпул в четвъртък.

Тейлър Суифт обяви кога ще приключи турнето ѝ рекордьор "The Eras Tour"

"Знаете ли, това всъщност е 100-тото шоу от програмата", обяви тя, число, което вече е добре известно на повечето присъстващи нейни фенове. Певицата допусна, че достигането на трицифреното число след 15 месеца от началото на турнето "е изумително. Това не ми се струва като реална статистика, защото това определено е най-изтощителното, всеобхватно, но и най-радостното, най-възнаграждаващото, най-прекрасното нещо, което някога се е случвало в живота ми."

Тейлър отбеляза, че тъкмо е започнала да осъзнава крайния срок на обиколката, въпреки че ѝ остават още шест месеца. Празнувайки 100-ия концерт, тя каза: "За мен това означава, че за първи път признавам пред себе си, че това турне ще приключи през декември. Като че ли това е всичко. А това е толкова далеч от сега", добави тя.

"Но от друга страна, сякаш току-що изнесохме първия си концерт от това турне. Защото вие направихте това толкова забавно за нас, че искахме да направим стотина концерта, 150-тина концерта, които имаме по време на цялото турне.", обобщава Тейлър Суифт.

Тейлър Суифт обяви кога ще приключи турнето ѝ рекордьор "The Eras Tour"

"И мисля, че това турне наистина се превърна в целия ми живот. Като че ли то превзе всичко. Мисля, че някога имах хобита, но вече не знам какви бяха те. Защото единственото, което правя, когато не съм на сцената, е да си седя вкъщи и да се опитвам да измислям умни машъпи от акустични песни и да мисля какво бихте искали да чуете. Така че, когато не съм на сцената, си мечтая да се върна на сцената с вас, хора. А вие сте направили толкова много, за да бъдете с нас. Направили сте планове толкова напред. Планирахте какво ще облечете, запомнихте текстовете на песните, стигнахте дотук, планувахте паркирането, за транспорта... И просто знайте, че оценявам всеки един грам усилия, които сте положили, за да бъдете с нас, (тъй като) това турне достига трицифрено число концерти."

Тейлър Суифт може би преувеличава, че турнето е погълнало цялото ѝ внимание, откакто започна в Аризона през март 2023 г., тъй като през април тя издаде изцяло нов албум с 31 песни - "The Tortured Poets Department", за който се смята, че е записан предимно или изцяло по време на почивките ѝ от пътя. Очаква се албумът да се радва на осма седмица на върха на Billboard 200, когато следващите резултати от класацията бъдат обявени в неделя. От началото на турнето тя издаде и два луксозни презаписа - "Speak Now (Taylor's Version)" и "1989 (Taylor's Version)", както и филма "Eras Tour", спечелил 261 милиона долара.

Тейлър Суифт обяви кога ще приключи турнето ѝ рекордьор "The Eras Tour"

Въпреки че екипът на Тейлър Суифт не е публикувал никаква официална информация за касовите приходи от турнето, експерти от индустрията смятат, че общите приходи ще надхвърлят 2 млрд. долара до приключването му през декември, което го прави ненадминат рекордьор. Най-близкият претендент за второ място ще остане "Farewell Yellow Brick Road" на Елтън Джон, който за пет години е събрал 939 млн. долара.

Европейското турне на Суифт ще завърши на 20 август с второто от две турнета на стадион "Уембли" в Лондон. Оттам нататък е планирано да си вземе почивка от пътя, преди да се завърне на американските стадиони през ноември за първи път от края на 2023 г. Тя ще направи концерти само в три американски града - Маями, Индианаполис и Ню Орлиънс - преди турнето да приключи в края на ноември и началото на декември с шест концерта в Торонто и три във Ванкувър. Последната дата в последния канадски град е насрочена за 8 декември, когато тя сложи официалния край на "The Eras Tour", информира Variety.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    4 0 Отговор
    Тази не ги ли сцепи някъде тези вехти гащи.....
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Повечето чакат го ще спре завинаги да пее .