Last news in Fakti

20 Юни, 2024 07:53 1 984 14

На Гущерова ѝ забраниха да говори за побоя, тя обеща да разкаже всичко по темата след разследването

  • светлана гущерова-
  • побой-
  • разследване

„Съдията дори ми се скара, че съм качила видеото с нападението в Инстаграм“, оплака се плеймейтката

„Разследването за побоя, нанесен ни от бореца Кирил Терзиев, продължава“, съобщи за „България Днес“ Светлана Гущерова.

По нейни думи назначените от Темида психиатрични експертизи вече са се състояли. Съдията по делото е разпоредил да бъдат направени съдебно-психиатрични и психологични експертизи и на двамата, но по различни причини. Тези за Светлана Гущерова ще определят дали тя е изпитала страх от случилото се и дали има нанесени психични травми от преживяното. Експертизата, която е назначена на бореца Кирил Терзиев, цели да установи дали той е в добро психично здраве и дали е осъзнавал какво прави, ако наистина е извършил нападението. Какво гласят заключенията на психиатрите за двамата, все още обаче не е ясно.

„Имам много какво да кажа по темата „побой“, но на последното заседание в съдебна зала ме предупредиха да спра с изявленията пред медиите“, призна съпругата на Гущеров.

Преди време тя алармира с пост в инстаграм: „Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми. Наистина не мога да повярвам в каква държава живеем. Подкупна ли е полицията, за да се случва това“. Потърсен за коментар по случая, Кирил Терзиев категорично отрече да е посягал на плеймейтката: „Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил. Дал съм им купища пари. Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат“. Спортистът отказа да назове ориентировъчната сума, която според негови думи му дължат Светлана и Кристиян Гущерови.

Незабавно след нападението плеймейтката сигнализирала прокуратурата, че е бита и заплашвана от бореца. Малко по-късно Терзиев е призован да се яви в съда доброволно, за да не му бъде наложен принудителен арест. На следващия ден след случката борецът се отзова за разпит в компанията на своя адвокат и бе освободен с мярка за неотклонение „подписка“.

„Съдията дори ми се скара, че съм качила видеото с нападението в Инстаграм“, оплака се плеймейтката. В момента Темида нищи дали видеото от скубаното е автентично и дали борецът, а не друг нападател е заснет на кадрите.

„Не съм наясно кога видеотехническата експертиза на кадрите ще бъде готова“, призна Светлана.

Съдията по делото е назначил и експертиза на записите от уличните камери, която трябва да установи по категоричен начин дали предоставеният от Гущерова видеозапис е истински, а не подправен. Експертите трябва също да се произнесат дали човекът, който дърпа Гущерова за косата, е именно Терзиев.

По случая се разпитват множество очевидци на инцидента. Някои от тях са били в колите си, а други са се разхождали пеша, когато са се натъкнали на грозната сцена.

„В момента, в който съдът и прокуратурата си свършат работата, всичко ще ви разкажа, но сега имам забрана и не мога да говоря за побоя“, обещава Светлана Гущерова.

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    10 1 Отговор
    Ако не си беше показала главата от колата да го плюе нямаше да я удари
  • 2 Мнение

    10 1 Отговор
    По-добре, че качи видеото, това с "тайната" на разследването го знаем, уж "тайна"-майна и после делото в трета глуха! Същото беше и с Дебора, докато не се даде гласност и не се покажат доказателства в обществото, съдебната система е сряпа и глуха! Обществото е двигателя за справедлив съдебен процес!
  • 3 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    12 2 Отговор
    ЖЕНСКИ ПОР СРЕЩНАЛ ЧАКАЛ :))
    ....
    ПРИКАЗКА ПО ЧАРЛЗ ДАРВИН :))
  • 4 Язовец

    8 2 Отговор
    От доста време странни животински видове щъкат из София пристигнали предимно от селата. Голяма бяла птица уж нападната от помияр. Столицата се превърна в някакъв резерват...
  • 5 Столичанин

    10 2 Отговор
    Някакви селяндури се плюли и скубали. Голяма новина, няма що. Та те само това правят. Столицата отдавна заприлича на обор.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 е то всичко се разбра

    2 2 Отговор
    не е преувеличила . Януари болна и мълчалива не беше добре . Сега и видео показа и имена , случаи . Поаро да си ще разбереш ясно нещата . Бащата на Гущеров , Застрахователя нападател . Темата е изчерпана . Има нещо криминално-битово в приятелството им и последвалите саморазправи и нападения и заплахи .
  • 8 Хамелион

    3 0 Отговор
    Затаяването на истината е престъпление!
  • 9 Олигавен Олигарх

    6 0 Отговор
    На Гонзовица скоро ще и бият шута от гущеровите палати ! Онзи ден тя си позволи да критикува стария гущер, че не се грижги за внуците си ! Тя може би не знае, че милионите в който се къпят с възлюбеният и малък гущер идват от таткото. Малкия гущер харчи парите на татко си за комар и скоро ще се докара до просешка тояга !
  • 10 Комшия

    2 0 Отговор
    Тя..... е тъпа. Ама не от сега. Отдавна. Такава си е. Като други. Но се мисли за умна. Ако не беше подвързала малкия гущер и народила децата му, заради парите му, от баща му, щеше да е с историята на онази Мара отварачката. Комшийте им знаят и виждат повече за това семейство. Парите, колкото и да ги има, все свършват някой ден, по разни причини. Исти ната е, че пари назаем харчат да се показват като класа, че скандалите ги съпътстват и няма каквода ги мислим, тези като нея фурии полека лека отиват в историята за на един пиянски момента вдържавата ни, когато обществото ги създаде като богини, а те всъщност са си долно племе
  • 11 Гост

    2 0 Отговор
    Нали е взела кинтите? Сега един бой, много важно... За толко пара....
  • 12 Боко Праните Гащи

    1 0 Отговор
    Светланче, яла до Банкя за една пълна програма
  • 13 Фончо

    2 0 Отговор
    Аз ше и помогна с едни 50лв. за 30мин.
  • 14 Голям Гущер

    2 0 Отговор
    Тези два гущера са тотални паразити, освен да ядът и да се множат за нищо друго не стават. Ще е интересно да разкажат тези два паразита нещо и за трудовата си кариера, колко дена, да не кажем години трудов стаж имат? Тръгнала да се жалва тутурутката.