Last news in Fakti

21 Юни, 2024 10:17 3 258 8

Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи (СНИМКА)

  • джуди халваджиян-
  • бивша жена-
  • елена димова-
  • сватба

Елена и съпругът ѝ имат дъщеричка

Бившата на продуцента Джуди Халваджиян Елена Димова се омъжи за лекаря, когото дари с дъщеря, която кръсти Амарис.

Сватбата бе вечерна, на открито, а булката смени две бели рокли. Бившата снаха на Маги Халваджиян така и не стигна до сватба с брат му Джуди, от когото има едно пораснало момиче – Беатрис. Двамата изживяха бурна връзка със събирания и раздели, но в крайна сметка всеки продължи по своя път. И докато Джуди не е афиширал отношения с жена от времето на Елена, тя роди от кардиохирург. Той също има един брак зад гърба си и две деца. Преди дни двамата вдигнаха сватба, на която бяха поканени и хора от клана Халваджиян, с които Елена запази приятелски отношения.

 

Сред гостите бе синът на Маги – Бебо, заедно с жена си, а първият танц Елена изтанцува със законния си съпруг и двете си деца. Вторият танц бе посветен на баща ѝ, но от тържеството липсваше майка ѝ – галеристката Цена Бояджиева, която почина внезапно преди четири години. Бояджиева е внучка на големия художник Златю Бояджиев.

Елена и Джуди дълго време криха, че са се разделили окончателно, а Джуди оттогава държи личния си живот в тайна, но на обществено място никога не се появява с дама. За разлика от него, Маги има стабилен брак с дизайнерката Кремена. Елена и Джуди се загаджват в "Господари на ефира“, което той продуцира, припомня Hotnews.bg.

Въпреки че според вътрешния правилник на предаването връзки извън работата са забранени, двамата се поддават на тръпката и изживяват бурна любов, която не е тайна за колегите им. Джуди обаче така и не предлага брак на жената до себе си, според мнозина под давлението на майка си, която слуша безпрекословно.

Бившата балерина Юлия все не одобрява любимите и на двамата си синове. Едва преди броени дни Елена сбъдна мечтата на всяка жена да се види булка, макар и прехвърлила 40-те.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От вчерашното предателство

    15 0 Отговор
    В НС, че арменката с двойно гражданство ще е председател на
    Българския парламент, се започнаха всякакви новини за арменското отило у нас!
  • 2 Сила

    19 0 Отговор
    Беатрис, Амарис, Портос, Атос... и ДЖартанян.......!

    Коментиран от #3

  • 3 У сите дупки лютеница

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сила":

    Все хубави български имена, нали?
  • 4 По какъв

    14 0 Отговор
    случай детето е с африканското име Амарис ?

    Коментиран от #6

  • 5 1111

    8 0 Отговор
    Гордеят се че са българи, затова....апропо Амарис не беше ли някакъв вермут?
  • 6 Сила

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "По какъв":

    Усещам дългата ръка на Нубийската принцеса Оля, фараона ДЖОСЕР и интергалактическия екстраординарен досадник Сириус.......
  • 7 Блатен Асечки

    7 0 Отговор
    Джуди я пердаши Муши
  • 8 Дудов

    1 0 Отговор
    "но на обществено място никога не се появява с дама".Ей , не оставяте човек да обърне посоката