Last news in Fakti

29 Юни, 2024 12:45 3 388 9

Мелинда Гейтс проговори за развода и изневерите на Бил Гейтс

  • мелинда гейтс-
  • бил гейтс-
  • развод-
  • изневери

Въпреки различията между Мелинда и Бил Гейтс, двойката е успяла да се раздели без папараци и вниманието на публиката

Мелинда Гейтс проговори за развода и изневерите на Бил Гейтс - 1
Кадър: Youtube

Мелинда Френч Гейтс проговори относно своя развод с Бил Гейтс. Френч призна, че 27-те години, прекарани с един от най-богатите хора в света, са били очарователни и хубави, макар раздялата да започва някъде със старта на пандемията. Според Мелинда тогава е била отчуждена от своя съпруг, но раздялата им се случва под един покрив, докато са с две от трите си деца - Дженифър, Рори и Фийби, пише dir.bg.

Въпреки различията между Мелинда и Бил Гейтс, двойката е успяла да се раздели без папараци и вниманието на публиката. Мелинда признава, че пандемията е имала положителен ефект, след като са имали време да се разделят тихо и спокойно. Филантропката е била разделена със своя съпруг по-рано, но през 2020 г. взима официално решението да приключи брака си.

Тя признава, че нейната дарителска организация продължава да е на нейно име, както и на нейните деца. Оказва се, че Бил не е поискал нищо. Бившата му съпруга твърди, че е мислила много върху темата за развода, мислела е за децата си и за въпросната фондация. Очаквала е да има промени и претенции от страна на Бил, но реално такива не са били изразени.

Изненадата е, че когато разводът е приключил, всичко е било на мястото си. Не е ясна връзката и договорните отношения, но Мелинда е заявила, че възнамерява да напусне "Фондация Бил и Мелинда Гейтс" в рамките на 1-2 месеца. Въпреки всички по-сериозни трусове, Мелинда признава, че сега се чувства много по-добре и е щастлива от факта, че вече всички ужаси са зад гърба ѝ. Тя е сменила своята адресна регистрация и заявява, че сега живее близо до приятели.

"Усещането за свобода е от особено значение", заяви бившата г-жа Гейтс, която сега може да отиде до аптеката, без да бъде преследвана от папараци. "Нормалният живот, елементът който липсва, когато сте с един от най-богатите хора в света, сега отново е възможен." Мелинда прекара повече от две десетилетия в подпомагането на жени и семейства.

Тя пише в X/Twitter, че това не е било лесно решение, но времето е правилно за напускане. Въпреки изпитаното съжаление, Мелинда смята, че оставя цялата фондация в много добра форма. По-важното е, че е направила заявка да продължи своята силна филантропия и няма намерение да изчезва от това поле.

Припомняме, че разводът беше финализиран официално през август, 2021 г. Причината, поне според Френч е, че нейният партньор е признавал няколко пъти за изневери и очевидно продължава с тази не толкова здравословна практика.

"Определено вярвам в прошката, затова работих много сериозно върху нея. Това не е просто един момент или нещо специфично, което се е случило. Идва един момент, когато е прощавано твърде много и не е здравословно да се продължи напред, особено след като доверието не може да се върне", споделя Мелинда Френч по време на телевизионно интервю през 2022 г.

За съжаление има още един хвърлен камък по Бил. По нейните думи, отношенията между него и Джефри Естийн са причина да се замисли за раздяла. "Не бях съгласна с тези срещи и многократно му го подчертах. Срещала съм Епстийн само един път. Исках да видя кой е този човек и съжалявам за всяка една секунда, в която е прекрачил дома ми", споделя Мелинда пред Гейл Кинг.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МА ТОЗ

    7 2 Отговор
    Много хубав бе. Защо бил го остави... Мъчно ми е.
  • 2 Гунчо

    12 2 Отговор
    Е бре, като е бабка, да си намери някой дядо от село, да гледат заедно крави, свинье, овци - има достатъчно пари за да не реве.
  • 3 Дачо

    24 3 Отговор
    А нещо за ваксините и как изтровиха сума народ с фондацията си няма ли да каже този гнусен бабиер?!

    Коментиран от #7

  • 4 БазаДанни

    8 0 Отговор
    Edward Epstein;1 20 януари 1953 в Ню Йорк, САЩ, † 10 август 2019, пак там) е американски финансист, милионер и сексуален престъпник.
    Разследван е от полицията и от федералните власти. Въпреки че федералните следователи идентифицират 36 момичета, някои на възраст 14 години, за които се твърди, че Епстийн е малтретирал сексуално, той е осъден само за набавяне и склоняване на дете към проституция и е осъден през 2008 г. от щатския съд във Флорида. Излежава почти 13 месеца в ареста, но при леки условия – има възможност за работа извън затвора и ползва други привилегии.
    Епстийн има десетилетна връзка с британската светска личност Гилейн Максуел, дъщеря на медийния магнат Робърт Максуел. Първоначално тя е извън фокуса на разследванията на Епстийн, но през юли 2020 г. е арестувана15 по федерални обвинения на САЩ за трафик на сексуални услуги и съучастие да набавя момичета, включително 14-годишно, за сексуално насилие над деца и проституция. През декември 2021 г. е осъдена на 20 години затвор.

    Епстийн поддържа дългосрочни контакти с високопоставени лица, включително Джордж Дж. Мичъл, Бил Ричардсън, Доналд Тръмп, Лес Уекснър, Бил Клинтън, Алън Дершовиц и принц Андрю, херцог на Йорк
  • 5 двойката е успяла да

    6 1 Отговор
    раздели милиардите от лицензи на уиндоус версиите в полза на каката без папараци и вниманието на публиката.
    Или храни куче да те лае като е прибрала бая милиарди от него

    Коментиран от #9

  • 6 Колко да ги харесвам америте, все такива

    11 2 Отговор
    Таз мръсна сатаниска къде инжектираха бедните африканчета със ваксини и ги прави ха безплодни. Американски паразити ненаяли се с власт.
  • 7 Механик

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дачо":

    Ти виж как наричат тия рептили - "филантропи"
    Филантропи били! От филантропия се не става богат. Няма такъв случай в историята на света. Няма и да има.
    Това с ковида бе само пред премиера. "Филантропите" още от сега ни предупреждават за нови и още по-опасни вируси. А вероятно няма и да са само вируси.
  • 8 бил гей

    2 0 Отговор
    не е бил-още е
  • 9 Фондация "Бъдеще за пълно нощно шкафче"

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "двойката е успяла да":

    Няма как да разделиш нещо, което не е твое!!! Нямат спирачки с лъжите това сатанистите. И двамата са подставени лица на господарите!!! Били се развели ама още живеят в един замък/ужким къща (вече била имала друга регистрация?), а тя "дълбоко вярващата католичка", която хленчеше след "развода" как имали католически брак и сега трябвало веднага да си подаде документите във Ватикана да го анулират...още не ги е подала!!! Ти да видиш - разведени на хартия, но женени пред Бог!!! За дълбоко вярващите този брак е до гроб!!! Да не забравите да й вервате???