Last news in Fakti

1 Юли, 2024 11:45 1 369 6

Мъж предложи брак на приятелката си на концерта на Стефан Вълдобрев във Велико Търново

  • предложение за брак-
  • концерт-
  • стефан вълдобрев-
  • обичайните заподозрени-
  • велико търново-
  • лятно турне

Музикантите поздравиха двойката със своята песен "Фойерверк" и им пожелаха любов и разбирателство, а публиката ги изпрати с аплодисменти

Мъж предложи брак на приятелката си на концерта на Стефан Вълдобрев във Велико Търново - 1
Снимка: Facebook

Мъж предложи брак на приятелката си на концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" във Велико Търново. Стоил излезе на сцената на Летния театър и покани Иванина, след което падна на колене пред нея, а тя каза "Да!". Музикантите поздравиха двойката със своята песен "Фойерверк" и им пожелаха любов и разбирателство, а публиката ги изпрати с аплодисменти.

Мъж предложи брак на приятелката си на концерта на Стефан Вълдобрев във Велико Търново
Снимка: Facebook/ Вестник Борба

Концертът е част от лятното турне на групата, представящо нейния нов албум "!Удивителни Въпросителни?", който излезе на 20 май 2024 година. Той включва 11 нови песни, като публиката във Велико Търново чу девет от тях. Автор на музиката и текстовете им е Стефан Вълдобрев. Звуковият дизайн е дело на Димитър Ганчев, а аранжиментите на Стоян Янкулов - Стунджи, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Веселин Веселинов-Еко от "Обичайните заподозрени". Една от новите песни Вълдобрев изпя заедно с ученичката Гала, която му отправила предложение за дует в интернет. След това прозвучаха и най-популярните песни на групата, на които пяха и танцуваха зрители от различни поколения. Накрая имаше бис, а за финал на концерта десетки деца се качиха на сцената и заедно с музикантите изпълниха "По-полека".

Лятното турне на групата започна от Русе на 27 юни, мина през Варна и Велико Търново, предстоят концерти в Пловдив, Бургас, Ямбол и Сливен, а завършекът е в София на 17 юли, обявиха от групата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 концерт на Вълдобрев

    8 3 Отговор
    Тия хора нямат вкус!
  • 2 Механик

    4 2 Отговор
    Човек и добре да живее, в крайна сметка се жени.
    А после съжалява.
    Неженените също съжаляват.
    Няма угодия.
  • 3 Гледайте хубаво

    4 2 Отговор
    Два кита решили публично да се покажат колко са нехайни към здравето си. Ако не е от заболяване, то е от неконтролирано плюскане. Огледайте се по улиците. Нагъват мазни баници и пици с " имитиращ продукт" - пише го на баничарниците, а и в добавка с боза. После расте болно поколение. Правилно преди време искаха по-скъпи билети за самолет на дебелаците, ама вече са много и не се получи.

    Коментиран от #4

  • 4 Кумчо Вълчо

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гледайте хубаво":

    Не съди хората по килограмите,външния им вид и облекло! Когато започнете да го правите,значи нещо в живота Ви не е наред.Темата специално за килограмите е доста обширна,не винаги е плюскане ,както го наричате.А ,колкото до здравословна храна и живот,явно не на тази планета.Не е важно как изглеждаш,а какъв човек си.В днешно време човеците са рядкост.

    Коментиран от #5

  • 5 Гледайте внимателно

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кумчо Вълчо":

    Вече изключих свръхтеглото като следствие от заболяване. А някои са генетични, други са съвкупност от много фактори.А по външния вид можеш да си направиш и заключение за интелекта на човека. Любимките ми са тлъсти китове, опънати до пръсване еластични клинове и къси тениски, показващи нагънати шкембета. Черни парцали през лятото - ми "дъ ни съ цапът". Както искате, на мен ми е все тая за здравето ви, но повече настроение има в човек, облечен със стил. Дебелите жени са и дебелокожи, кльощавите са невротички. Темата е дълга, мисълта ми е за тези, които си съсипват здравето с идеята "ко ми пука от другите" и правилно, трябва да ти пука за самия себе си, а за целта трябва да имаш малко самоуважение.
  • 6 С_Д

    1 0 Отговор
    Не по интернет е отправено предложението на Гала да изпеят заедно "Хартиени лодки", а в ефира на БГ Радио. Стефан Вълдобрев беше ководещ на "Любими песни зад волана" и детето се обади по ефирния телефон.