12 Юли, 2024 08:49 2 596 3

"Аксения" от "Фермата" случи на мъж

  • аксения михайлова-
  • фермата

Тя и половинката й Емил в момента са на романтична почивка без двете им деца – Кристиян и Александра

Участничката от сезон 8 на риалити формата "Фермата" Аксения Михайлова е истинска късметлийка, пише plovdiv24.bg.

Тя и половинката ѝ Емил в момента са на романтична почивка без двете им деца – Кристиян и Александра. Преди морето те посетиха и някои кътчета на Италия. Двамата се наслаждават на времето си заедно и макар близо 12-те години, в които са официално двойка, искрата между тях не угасва.

"Да имаш човек до себе си, който да уважава правото ти, да бъдеш себе си… Това е всичко!", написа тя в социалните мрежи.

Аксения и Емил нямат брак, но това никога не е бил техен приоритет. И двамата не държат на всяка цена да узаконят отношенията си, поради простия факт, че вече близо 12 години живеят така в разбирателство.

"За тези години се изградихме като личности. Ставаме все по-сплотени и все повече уважаме качествата на другия", е споделяла не веднъж щастливата Аксения. Двамата много скоро трябва да отбележат следващата си годишнина, която е през лятото.

"Нямаме конкретен ден, за който да кажем, че е начало на връзката ни. Знаем, че беше през лятото и винаги го отбелязваме“, споделя красавицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Вълкът

    13 1 Отговор
    "Аксения от фермата" ми е като Иван от парка и двамата не знам кои са? 🤷🏻‍♂️
  • 2 Животновъд

    5 1 Отговор
    Щом е от Фермата,явно си е намерила некое биче,коче,пръче или айгърче...
  • 3 Пико

    3 1 Отговор
    Ръчка я по три пъти дневно.